老鼠樂園cm討論區

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
ODV既lead係咪仍然咁仆街同垃圾

有唔仆街同垃圾過咩

自己係disney做過3次spt
3次都唔同LOB
係得ODV既lead仆街
其他都對人好好

但我朋友又話d人ok幾好,仲話我唔怕曬就可以去考慮下

冇做返三五七年都唔洗諗住同班人真係熟到

特別係D RPT
似住自己做得耐所以可以點SPT做野
禮貌又差以為自己識炒爆谷可以得天下咁撚樣

有唔仆街同垃圾過咩

3次都唔同LOB
其他都對人好好

特別係D RPT

咁大反差嘅
但我朋友話d人幾好,係人好多,日日都唔同人,同埋難同d人熟
team d係行政大樓果間?
求救 糧單/工時卡紀錄有無辦法拎到?

利申 就完約的SPT
求救 糧單/工時卡紀錄有無辦法拎到?

利申 就完約的SPT

糧單會比你,一星期一次,走就寄比你

ys,平時借衫果幢

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸
其實我覺得某個大land都係地獄黎
任何職級都有賤貨
成班臭西

有唔仆街同垃圾過咩

3次都唔同LOB
其他都對人好好

好彩我同食開個間canteen個呀姐幾熟
成日比勁多餸

Inn be個d呀姐就幾好

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

我次次食都冇乜嘢

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

無論短頭髮或者帶眼鏡個個都好撚串

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

我覺得女冇乜,係個男有時態度幾差,想要走冰汽水比佢話要多d就買罐,走冰個份量唔會多

有唔仆街同垃圾過咩

3次都唔同LOB
其他都對人好好

成日比勁多餸

Inn be個點心好冇食?聽講係同plaza in冇分別
有無f&b「被」調去酒店

3次都唔同LOB
其他都對人好好

成日比勁多餸

Inn be點心同布甸係一定要食

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

我覺得女冇乜,係個男有時態度幾差,想要走冰汽水比佢話要多d就買罐,走冰個份量唔會多

係我就屌柒佢 汽水你屋企架 同埋走冰咪少d汽水囉 你唔撚加俾我都得架 洗唔洗咁串呀 屌 如果唔係驚佢係我野食度加料 我日撚日去屌柒佢

3次都唔同LOB
其他都對人好好

成日比勁多餸

好好食 係無分別架 同一個師傅整出黎 有水準 同埋佢個豆腐花 係plaze in賣70幾 inn be賣廿五蚊 抵食

唔係三間餐廳d人先要去咩

唔係三間餐廳d人先要去咩

聽講過到去做只會出返你本身個人工

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

帶眼鏡個個如果係後生的話,佢以前在酒店canteen已經出名閪臉同串

有唔仆街同垃圾過咩

3次都唔同LOB
其他都對人好好

特別係D RPT

咁大反差嘅
但我朋友話d人幾好,係人好多,日日都唔同人,同埋難同d人熟

你個人醒目咪無事
做野慢都算 只會俾人話兩句
串嘴,做野唔掂但瘋狂吹水,阻收工,
呢啲抵屌喇掛

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

係我就屌柒佢 汽水你屋企架 同埋走冰咪少d汽水囉 你唔撚加俾我都得架 洗唔洗咁串呀 屌 如果唔係驚佢係我野食度加料 我日撚日去屌柒佢

屌同佢講可樂冰底,條八婆俾杯有冰可樂再加杯冰。
其實係我on9應該叫可樂走冰冰底
有無人俾19guest問過pizza inn 係咪食pizza?
利申:見到樓上有巴打打錯諗起
有無人俾19guest問過pizza inn 係咪食pizza?
利申:見到樓上有巴打打錯諗起

sor
我靜係比guest問過漢堡包是什麼包

ys,平時借衫果幢

水吧果條女好撚寸

咁串架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞