LIHKG 箍牙集中討論區12

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
又有無巴絲試過條鐵線離開左個粒粒走左出嚟
但我又可以將條鐵線啪番落粒粒條坑到
係咩事
有冇巴絲喺紅磡關愛牙科中心劉x宇度箍過?
價錢、感覺如何?
箍完日日有住牙套keep住成年
呢加醫生話淨係訓教先帶就得
有冇骨突箍緊牙巴絲係搵岑x箍? 想知箍成點 有冇收番入去同唔再嘟咀
個扣鬆掛,下次覆診問下醫生有冇得用鋼線固定住
淘寶買個假牙盒或者求其去吉之島12蚊店/日本城買個差唔多大嘅囉
有冇人都係睇梁x志?我係哨牙加突嘴, 但係收極都收唔到, 一開始時話會打骨釘收返入去,但係後尾就不了了之,唔問佢直程當冇咗件事咁

有冇人都係咁?
梁達志?
我箍左大約一年
剝四隻牙
無骨針
進展我個人接受到
本身嘴突 但而加明顯收左好多
剝牙個洞都拉埋但上下排都有拉埋到
下排明顯好多
感覺係本身斜60度拉到變7-80度
我一開始箍都問過佢洗唔洗用骨針
佢話唔洗

你箍左幾耐?中間有冇話再問佢洗唔洗用骨針?覆診問多幾次,始終排牙自己

個人覺得佢幾好,應該唔會是但箍完算
剝牙個洞未拉埋晒
巴打你好 我都係梁到箍 想問你係咪先箍後面 再箍埋前面 如果係 你箍咗幾耐先箍埋前面
pish
我喺支那箍的 已經箍完 戴緊固定器

利申 不是朱咪咪
支那手勢如何
Okay呀 至少我依家冇任何問題
巴打箍左幾多錢 一上去就扑搥上箍?
因為我未過19歲 所以只係八千支那幣
你要自己去照xray先 之後佢幫你倒個模
之後上箍
而家個效果都好滿意?
事關有同事都番左大陸箍 係咁sell我番去箍
巴打有冇tg send間野先研究下先
其實唔太記得流程
但一開始記得係無上前面幾隻牙嘅粒粒
應該大約幾個月倒
你留tg囉
自膠 漏左貼 https://t.me/TTG_99
箍左一個月度 覆診前個咀都好地地
前幾日覆完診 換左鐵線 個咀又突番
想問咁槎正唔正常
有冇人箍梗卓蘊萍?@@
價格/手勢/服務點
箍傳統嘅話 啱啱上箍係會再突啲
過多半年應該會有改善
有冇人係周子輝到箍緊?上網睇好似評語唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞