LIHKG 箍牙集中討論區12

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
https://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20181014/630960?utm_campaign=hkad_mag_fullvideo&utm_medium=internal&utm_source=hkad_app&utm_content=article_text_link
大家去曾亦轁牙醫 Nicholas Tsang睇牙時要小心
即係上年開始各大討論區突然多咗好多真心分享個間
有冇人cool緊佢 睇左佢半年 ..........
有啊!好震驚!
無人報警係咪唔會查佢
每一次覆完診個口都會生飛滋
可以tg我 我個間診所黎緊有open day可以免費consultat @bbbebe
葡汁隻瑩光黃我覺得幾靚
好多連登仔去剝智慧齒果個鄧幹耀牙醫有冇人試過去佢到箍牙
我之前已經係佢度剝咗一隻智慧齒要開刀收左四千蚊之後我再問佢如果我要箍牙(鋼箍)要收幾錢佢話三萬 價錢係咪合理
三萬算正常價,箍牙一年貴幾千
但有冇巴絲試過 因為略略爬過文又唔見有
有冇得轉醫生
有冇人係箍緊時剝哂啲智慧齒
屌呀 係個到箍到一半
佢停牌咁點
暫時唔好著短裙上去先啦
如果真係想轉醫生
就打電話去診所問下
不過FB都暫停左 唔知電話有冇人聽
岩岩剝左一隻
留個tg
唔係化
happymerr
一句講撚曬 唔好撚做正頷手術 做完後你嘅身體會同以前好唔同 同埋正頷唔等如整容 整容未必會靚左 我頷骨係入左去 但塊面肥左好多

做完身體完全翻唔到去運動員嘅狀態 身體差左勁多 真係好後悔做左呢個手術 一世都會後悔
我係佢度箍左差唔多年,次次覆診好快就搞掂唔知係咪我個case易定佢手勢快
但效果如何同收你幾錢?
佢好似係出名手勢快 我之前剝智慧齒又要開刀又要鋸爛隻牙佢都五分鍾搞掂
我主要係門牙哨,箍左幾個月都已經有明顯效果。收我28000。 打錯係箍左就快一年
決定去做已經好大勇氣
塊面係咪只係未消顯腫?
醫生話已經消曬 我啲勇氣唔知邊到黎 好後悔
識人個妹又係做完唔同咗樣
佢姐仲話覺得佢以前靚女d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞