【有冇人想知特工的故事?】《虔誠者》(12)

964 回覆
429 Like 5 Dislike
「咁講番亞歷山大‧費耳先。」

「佢位置喺九龍寨嘅財源街,「五月花酒店」最高層到暫住。」蜘蛛小子又望一望錶:「大概八小時之後……我哋赤兵隊就會全體休息,到時你就趁機潛入去…逼問佢又好,點都好,都要問到輓歌位置出嚟。」

「明白…唔該你,蜘蛛小子,你成長咗好多。」

「每日因為赤兵隊嘅任務……都面臨住生死邊緣,我腦入面一直以嚟就只有立青一個…」蜘蛛小子苦淡一笑:「如果有機會嘅…我哋三個要再一齊飲酒。」

「會有機會。」我答。

「等一陣食完之後,我哋就當無見過咁離開。」

七分鐘後…

「水煮蛋、油炸菜到。」酒保把餐點奉上。

我們二人都埋頭地吃著自己的餐點,可我相信蜘蛛小子他跟我一樣食之無味,所謂醉翁之意不在酒…我倆之意不吃。現今的世道…逼得朋友之間說一、兩句話都無比危險,令我更懂珍惜這份難忘的友誼。

即便是這份油炸菜很苦很難吃…

我也…吃得出甜。

在?

加兩更
好掛住嘉靖bb
「咁講番亞歷山大‧費耳先。」

「佢位置喺九龍寨嘅財源街,「五月花酒店」最高層到暫住。」蜘蛛小子又望一望錶:「大概八小時之後……我哋赤兵隊就會全體休息,到時你就趁機潛入去…逼問佢又好,點都好,都要問到輓歌位置出嚟。」

「明白…唔該你,蜘蛛小子,你成長咗好多。」

「每日因為赤兵隊嘅任務……都面臨住生死邊緣,我腦入面一直以嚟就只有立青一個…」蜘蛛小子苦淡一笑:「如果有機會嘅…我哋三個要再一齊飲酒。」

「會有機會。」我答。

「等一陣食完之後,我哋就當無見過咁離開。」

七分鐘後…

「水煮蛋、油炸菜到。」酒保把餐點奉上。

我們二人都埋頭地吃著自己的餐點,可我相信蜘蛛小子他跟我一樣食之無味,所謂醉翁之意不在酒…我倆之意不再吃。現今的世道…逼得朋友之間說一、兩句話都無比危險,令我更懂珍惜這份難忘的友誼。

即便是這份油炸菜很苦很難吃…

我也…吃得出
其實狼王家姐係咪未死?
一鍵留名
之前唔係占卜過 小時最愛既人係立青咩

wtf?

立青係邊個?已經唔記得咗

即係嘉靖
墨巴之前講過話其實嗰個占卜唔凖

即係嘉靖
墨巴之前講過話其實嗰個占卜唔凖

墨巴所寫既所有占卜同現實一樣 參考下就ok
小時最愛唔係呀霞咩 不過呢套野 可以死咁多女角 所以感覺到霞最終難逃一死
各位恭喜發財,因為要拜年休文一天,之後開始補番所有文,感謝支持!

紅包獎勵:「小夏林章節」
小夏林插入章節
小夏林插入章節

夏林
小夏林插入章節

fbi
夏林同鳳凰
插入小夏林章節
文呢
岩岩睇完十少年2
點解個個都進行得咁快,得赤時仲係一條廢柴
岩岩睇完十少年2
點解個個都進行得咁快,得赤時仲係一條廢柴

我都岩岩睇完十少年2 先知原來狼王係邊個 點解赤時咁廢因為 佢冇比人打狂暴天使 打左一定勁到痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞