【有冇人想知特工的故事?】《虔誠者》(12)

964 回覆
429 Like 5 Dislike
赤兵隊變到聞風喪膽咁

唔知點解我覺得喱個黐線佬好正
More
好痴線 原來係特工黎
有咩特工可以咁勁

北韓菁英特工
再加埋佢有殺手人頭

仲唔係佢?
好痴線 原來係特工黎

應該真係北韓
希望墨說可以回應各位粉絲一個問題

到底夏林係咩cup數
點都諗唔到唔留情感係用咁嘅方式

到底夏林係咩cup數

AA

到底夏林係咩cup數

誘人的級數
赤兵隊變到聞風喪膽咁

九龍寨中 算係數一數二嘅組織
差15篇補文

到底夏林係咩cup數

誘人的級數

最少d啦
「個條友偷咗我哋批貨……累到我哋喺交易地點白白等成幾粒鐘…早就見佢唔好亂交啲貨比人…」一名黑袍男憤懣地說。

「冇計……佢之前想偷百足半藏其中一隻機甲手臂但係失敗,只可以敗走九龍寨…入唔番嚟,因為佢一入嚟就會俾百足半藏手下追殺…叫外人幫手運貨入城都無可避免……唔好忘記,唔可以喺限定時間交貨俾赤兵隊…我哋「暗鼠黑商團」都凶多吉少。」另一名較理智的黑袍男說。

「快啲上去……拎返批貨。」第三名黑袍男,為自己的AK-47突擊步槍上好膛。

「彩雲閣」七樓。

全間妓樓的高級妓藝都被墨龍聚集於此跳舞表演,皆因墨龍剛才已經飲飽食醉,只想看點東西解解悶。

忽然…

一敞門被打開,緊接的是一名黑袍男手持AK-47突擊步槍掃射在場眾人:「砰砰砰砰砰砰砰砰砰砰砰砰砰砰──!!!!!!!」

「啊呀吖──!!!!!!!!!!!!!」慘叫聲與尖叫聲,一秒之間橫破整條九龍寨的歡樂街。

突擊步槍的子彈無情地貫穿一眾本來正在表演的高級妓藝,位於最後方躺睡坐雲月姑娘腿上的墨龍亦立時清醒過來,當下捉住眼前兩名驚慌得在大房亂跑的妓藝,當作肉盾擋在自己身前……!

有錯字
個條友偷咗我哋批貨……累到我哋喺交易地點白白等成幾粒鐘…早就(見)佢唔好亂交啲貨比人
書展一次過買番哂咁多本書有冇得簽名
「個條友偷咗我哋批貨……累到我哋喺交易地點白白等成幾粒鐘…早就見佢唔好亂交啲貨比人…」一名黑袍男憤懣地說。

「冇計……佢之前想偷百足半藏其中一隻機甲手臂但係失敗,只可以敗走九龍寨…入唔番嚟,因為佢一入嚟就會俾百足半藏手下追殺…叫外人幫手運貨入城都無可避免……唔好忘記,唔可以喺限定時間交貨俾赤兵隊…我哋「暗鼠黑商團」都凶多吉少。」另一名較理智的黑袍男說。

「快啲上去……拎返批貨。」第三名黑袍男,為自己的AK-47突擊步槍上好膛。

「彩雲閣」七樓。

全間妓樓的高級妓藝都被墨龍聚集於此跳舞表演,皆因墨龍剛才已經飲飽食醉,只想看點東西解解悶。

忽然…

一敞門被打開,緊接的是一名黑袍男手持AK-47突擊步槍掃射在場眾人:「砰砰砰砰砰砰砰砰砰砰砰砰砰砰──!!!!!!!」

「啊呀吖──!!!!!!!!!!!!!」慘叫聲與尖叫聲,一秒之間橫破整條九龍寨的歡樂街。

突擊步槍的子彈無情地貫穿一眾本來正在表演的高級妓藝,位於最後方躺睡坐雲月姑娘腿上的墨龍亦立時清醒過來,當下捉住眼前兩名驚慌得在大房亂跑的妓藝,當作肉盾擋在自己身前……!

有錯字
個條友偷咗我哋批貨……累到我哋喺交易地點白白等成幾粒鐘…早就(見)佢唔好亂交啲貨比人

有錯字要加更
書展一次過買番哂咁多本書有冇得簽名

可以 如果糖果同陽光仲有賣
救完再殺 心理變態
有冇人估到墨龍是誰 ?

到底夏林係咩cup數

誘人的級數

最少d啦

快點強姦我 太大會唔會唔方便行動
殺零竹
行咗幾間書局唔見有背叛者
墨龍=赤曲
行咗幾間書局唔見有背叛者

派緊書 仲未上架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞