‎PS4機主討論區(22) 機係買嚟玩,唔一定要特別版

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
ps4 pro行sata3,用得哂喎
應該話食到ssd
食唔到靚ssd
呢隻耳機支唔支援PS4? (插手制個3.5mm洞)

https://zh-hk.sennheiser.com/audifonos-de-gama-alta-estereo-hd-599
sh!t 上次85折個code唔記得買嘢
呃錢呀
我仲未收到 屌佢老母
想問下,有冇巴打試過張信用卡psn突然話無效?打過去銀行問,佢地話我張卡正常冇block任何公司,試過上psn取消左張卡再登記返,佢有扣左我1蚊再退,証明都冇問題,但係我買野又陣無效叫我check下資料
係咪要最尾果日先會比
我都試過,隔幾日就冇事,急就落7仔買psn卡用住先
洗唔洗打電話去屌下佢?
我都未
我第一次出事果陣都打過
佢都係答d廢話耍走我,最後同我講等幾日就冇事
你唔放心都可以ps度打去問下既
幾時有7折?
Email
啱啱玩哂uncharted系列
宜家玩緊persona5等rdr
咁鬼好玩兼上癮
p5真係好正
介唔介意我喺度問下,嗰啲戰車,死神,女教皇係咩嚟
同埋斬咗頭嘅人格係咪以後都無得再捉
你玩到邊?
btw我記得斬左頭係可以再捉或者合返出黎
第一個問題你玩落去應該會知多d
有冇睇埋p5a 雖然我覺得無隻game咁正但都可以一睇
玩到就快去到鴨志田個秘寶房
但都唔係好搞得清d面具人格特徵有乜緊要
另外我斬左頭嘅人格我捉唔到 佢話我已經有了,事9但送咗啲野俾我就算
咁你係一開始姐 慢慢玩會明多d
真係好正
頭幾個鐘其實唔知做緊乜
由尋日開始領會到要好小心善用時間先會玩得好, 唔係一味入殿堂打
突然覺得好好玩, 同埋啲囡囡好多都好靚
打去冇人聽既 係咪冚家鏟去哂拜山 我改埋個信用卡地址做屌佢老母
想問下 用開隻手掣呢排神神地 想問下買個唔係黑色既手掣邊度比較平?
係咪打錯過密碼 我之前都試過 隔一排就正常返
冇呀 琴日朝早仲買完野 夜晚就唔得 打電話去半個鐘都冇人聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞