‎PS4機主討論區(22) 機係買嚟玩,唔一定要特別版

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
如果用外置高清機頂盒有聲 但ps4冇聲(已經試過用機頂盒條hdmi線) 唔知係邊出現問題
岩岩開部PS4話要 確認儲存空間 完成後會自動重開機 熜咗之後就開唔返 炆電源再開又去返呢個畫面 又係熜咗開唔返 禁主機定手制都係無反應
有無巴打知咩事 明明尋日都無事
我都15 16緊
大把GAME未玩,又唔係多時間玩
都係等聖誕算
有冇巴打試過買TGS 既優惠既GAME?
我試左好多次都係話 "處理您的訂單時發生錯誤。請稍後再試一次。"
請問可以點解決?
我用左兩張唔同信用卡都唔得,打左上卡CENTER都話我張卡冇問題
$550回$100聽日就過,驚MISS左
明明今日買PS PLUS個時都得
試下入唔入安全模式
好明顯唔等ps4 熄機就斷電啦
有個玩開的ID做左家庭管理員,點樣改比另外一個ID做家庭管理員???
隻Dragon's Crown
以前PSV買落
依家PS4又有特價
值唔值得再買好?
睇你鍾唔鍾意魔戒個世界
如果係喜batman種玩法可能spider man好啲

中土世界係咁斬頭+控制獸人
Shadow of Mordor其實幾好玩

但係30蚊都慳
Shadow of Mordor 係抄 Arkham, 都係free flow combat, 一樣咁爽, 特價買得過
Return to Arkham 緊係正啦
Arkham City咪已經係第二集
換hard drive 有咩需要注意?換之前駛唔駛解除左常用PS4先?
Arkham Knight

呢隻我fd有,所以諗住問佢借算
請問有無巴打知邊到大鋪仲有蜘蛛俠同梱買?
ps4可以點連5g wifi
啱啱寬頻裝完齋連到2.4g
唔連lan線
之前舊ps4 用左三年 買左pro 跟住用lan線back up dklm 個back up叫我襟開關制去確認 我舊機開關制壞左 點算
第一次見
back上plus算啦唔好back晒
再慢慢down返啲嘢?
開另一部機冇反應?
經過我'維修'後 終於襟到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞