‎PS4機主討論區(22) 機係買嚟玩,唔一定要特別版

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
今期仲有無其他正game抵買
gg
準備買機啦
PERSONA5終於歷史新低
唔知今次ps store送既100蚊會唔會限幾時要用 今次都幾多正game
Sorry 講得唔清楚。
用緊CUH-12XX機, budget 想2千內搞掂
可較高度好緊要
終於等到隻奧丁減價喇
無知一問 出面2手 P5幾錢隻
利申 今次優惠想買P5同NIER
ubi 垃圾game 減價都唔想買
其實好似可以去鴨寮街有得另外買升降
但都唔平 可能要兩三舊水
around280-300啦
但都未必收到 因為唔多人放
前排放PSV版入PS4實體
難搵到仆街
香港舖頭啲二手...

佢地唔會跌太多
永遠都係啲加50至80有一手
搵dell
前日dhmi 連個mon都玩到
但頭先用ps4 連個mon 不斷斷斷續續咁 (只係聽到斷斷續續既聲)
但我用同一條線連屋企部大電視又冇事
個mon 連desktop又正常顯示到
究竟咩事點解會咁
明明前日都仲係好地地
又黎sale
上個sale完左都唔夠一個月
不嬲都係接住嫁啦
有得你叫$ony
tgs 個100蚊可唔可以即刻用

啫係我買550蚊野,可以比450就得

此活動由Sony Interactive Entertainment Hong Kong Limited (“SIEH”) 主辦。活動推廣期為2018年9月11日至17日。(包括首尾七天)
此推廣活動只適用於登記地區為香港、新加坡、馬來西亞、印尼及泰國的PlayStation™Network會員(“PSN會員”)。

全數HK$550必須購自PlayStation™Store TGS限時優惠,不包括訂閱PlayStation®Plus及PlayStation™Music。單一交易或於活動推廣期內累積消費金額HK$550均可獲價值HK$100的PSN預付金額。
在活動推廣期內,每位合資格的PSN會員只可獲價值HK$100的PSN預付金額一次。
PSN預付金額將以兌換代碼形式透過PlayStation®4上的最新資訊在2018年10月24日或之前送予各合資格會員,代碼有效日期至2018年11月23日。逾期無效 。

PSN預付金額均不可兌換現金或其他產品。
SIEH有權修改此條款及細則內容而無需另行通知。
如有任何爭議, SIEH保留最終決定權。

應該唔得, 又係SONY啲鳩屎野,
我仲諗緊好唔好買夠$550
但今次係預付金額而唔係之前既折扣code
應該可以期限前入code增值左先,之後先再用果100蚊都得?
買左pro機 想買個直立架
普通一個膠座就夠?
定淘寶買連散熱扇好?
有冇巴打介紹下
有道理,
我碌左好耐都砌得$400幾, 再碌多幾碌先
姐係個$100係限時入code落你account但就唔限時用個$100?

係既話到時年尾聖誕又有得掃貨
個TGS優惠又係上次咋game
想買嘅早就買了,但dlc又死都唔折
好似P5,閃乱呢d日系game,
做咁多次Dlc都末見減過
放ps4換pro好唔好呢
好撚大部又熱
不過original轉pro就一定ok la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞