‎PS4機主討論區(22) 機係買嚟玩,唔一定要特別版

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
蒼巴同謝巴又出嚟串我

btw
就年尾
唔知會唔會出新一型號嘅機
係咪因為隔得太遠,就算插lan線都會lag 到仆街

睇黎我要成部機抬過去
蒼巴玩住部5億機串你
冇$$換pro

蒼巴養個藍色甲由屋
好想換
小島個隻我諗都要2020掛
如果出事我第一時間post畀你地睇
btw等緊個dyson軟毛吸頭
可以一星期清一次塵
應該冇事嘅
垃圾dyson
買個V10 個天花頭一返屋企無認真check
過咗一個月想用見到爆咗
Dyson 唔認數
講到我唔seven days 內check 係我錯
我鬧鬼佢structural defect 同mishandle problem 都分唔清
同一個wifi都會delay啦大佬
但係我唔係用wifi , 我兩邊都插上網線,不過睇黎都要抬過去架啦
抬啦 我過幾個禮拜都要抬部pro出國 你不是一個人
巴打多口問句,你個notebook 咩料? 我試過好cheap 既win 10 notebook都玩到,我諗住買最平既win 10 就算

那有錢,你老母
其實remote play黎講 部notebook 真係唔係重點

電腦裝到ps個apps 上網順就得

不過你拎錢黎買部垃圾notebook 不如買個moon 或者地方大買個projector 都好過用remote play 玩
因為我去讀書,咁點都要有部nb 做功課,就算係個邊買個moon 都冇用,所以考慮nb 先, 我都係買垃圾nb 算,反正翻黎香港都用唔著
想問下咁多位ching,我係price hk見到有d鋪頭賣ps4 slim比較平
但係官方個銷售點搵唔到果d鋪頭
請問係咪都會有保養?
你自己衡量啦
不過540p真係濛到我寧願唔打機算

ui細d真係可以字都睇唔到
收到巴打
你地平時玩實體版 熄機前會唔會拎返隻碟出黎 近排日日玩同一隻game
唔想成日拎出拎入咁煩 但又驚壞
早排有冇ps+優惠??
岩岩過左期 唔知等唔等埋佢出優惠先續
唔會 禁出禁入咪仲易壞
九龍灣有冇邊間game舖買game唔錯?
隻game暫時做PS5首發
淘大有間藍店,但我未幫襯過
隻game時做PS5首發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞