‎PS4機主討論區(22) 機係買嚟玩,唔一定要特別版

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
下有咩 知唔知叫咩名
連埋白金隻碧藍幻想
求問 小弟買GAME果時 去到比錢果時按OK 然後佢話發生錯誤 跟住彈番出去
然後我收到MSG話過左數 但我買唔到隻GAME

有無人試過?
睇下email 有無購買記錄先?
岩岩由第一代新機轉左spiderman機
個手制開頭用到 但等更新放低左一陣就斷左線
而家我試晒4個手制兩條usb 3個頭都連唔到手制
有冇人試過?
岩岩由第一代機轉左spiderman機
個手制開頭用到 但等更新放低左一陣就斷左線
而家我試晒4個手制兩條usb 3個頭都連唔到手制
有冇人試過?
藍店執咗啦
得返最早嗰兩間
原裝usb線有無試過?
我之前一屋都係usb 線
連極都連唔到
最後喺主機盒入面搵原裝先得
Email又無購買紀錄 得增值紀錄
試左原裝 非原裝都係咁
最白痴係開頭得 跟住唔得
咪即係淨係扣錢增值
但購買失敗
你上返psn 望返你有幾多餘額
叉晒電再試試
如果想換Pro , 今日最抵係咪上Yahoo Store 買,再係Yoho 拎機? 我見yahoo -$100 , 去yoho 拎機又送$100 超市coupon 同一隻game (GT/Destiny)
都係唔買隻蜘蛛俠住
發現仲有好多game未玩 真田丸(打到6,7成,支線未打) , 人中1先打到一半 人中2又買咗未玩(但應該都係玩蜘蛛俠先 )
今個月尾又出FIFA 19
好 唔該哂 我今晚望望
我都想換蜘蛛機同玩spiderman,但黎緊真係大把game,手頭上又一堆未玩,所以又唔想買住,都係等2手跌價,連gow都咁快就有特價真係唔急買
食水極深
我舊pro機都係咁 琴晚放係到等佢裝game同更新1.04
手掣盞燈仲著住但咩掣都無反應 但我就熄機再開無事
普通獨佔不嬲唔急
日系獨佔就要早買
開住spotify聽歌打機
有冇得教大個spotify教細遊戲個聲
想問下各位dns要點set先down game快,down 6gb幾既更新都成3個鐘
部PRO食碟,扭機底縲絲位都無碟出(扭嗰時有齒輪聲的),係咪要拆機?
神界原罪2港服仲係未有得玩住
插lan 線
部機個位插唔到lan線 之前wifi較過dns就可以down得好快,但冇down一排個dns唔同左就down得好慢 有冇快既dns用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞