‎PS4機主討論區(22) 機係買嚟玩,唔一定要特別版

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
呢兩日想入手部Ps4 slim
但又見pro好似會降價
等唔等好
依家先出機唔買Pro一定後悔

唔降價都要買啦
部機壞左開唔著,好似死火牛
邊度整好
玩witcher3 lag可以點搞
用緊PRO
有時會無啦啦停左一秒咁
台灣出左 ps4 pro 連 red dead bundle, 但睇價錢無減到價
唔知 港版 ps4 pro 會唔會跟日本 同時間減
靜待PS4 Pro正式減價
好似話最快都要三年先出ps5
想問下tgs果100蚊 code有人收到未?
正常red dead原因無減價都大把人買pro

日本都話有任天堂威脅

真係無意慾去減
無乜game玩,特登買唔係太抵
有啱game咪買囉

但淨買機都唔好慳嗰少少買Slim
pro其實都唔夠做, 一定要換埋ssd先爽
有冇人買左overcooked2 既dlc?
我買既應該係港版,但用美國ac買dlc結果係玩唔到,可以點解決?
其實日本價格改定後連稅個價同而家香港個街價差唔多咋喎
係呢排羊跌穿7先會有平左好多既錯覺
我想問下如果過左保,1TB機壞harddisk要整幾錢 THX
其實龍珠異戰2 ,BATTLEFIELD合集
呢D舊GAME依家仲有無人打ONLINE?

個折扣真係好吸引,但無人玩買來都無用
賣左部舊機。等緊Pro出promote就買。。
壞hdd 自己買隻裝返入去啦
用唔到。買過隻美版overcooked2
想問九龍灣至調景嶺一帶有無人收購/維修 原裝Pro 壞手掣一隻?

大概壞法: 撳PS掣開機無反應﹐插線連線落PS4 / PC 度﹐無撳任何掣下會自己走咗方向去左邊

已經試過拆掣重新組裝過一次﹐情況無改善
鬼佬打機比較長情

BATTLEFIELD呢d肯定仲有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞