‎PS4機主討論區(22) 機係買嚟玩,唔一定要特別版

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
有冇巴打知邊度買spiderman ps4 pro平啲?
屌今年隻fifa bundle咁遲都唔開訂
要訂定? 仲諗住可以到時walk in
有無人有留意年尾隻勇者鬥惡龍 創世小玩家2
好似無乜人講咁
有無人做下好心答下我
打去Sony 又講埋d廢話
冇ga喎
呢個物理界限嚟
冇得插線係差啲
問題係呢排成日lag
係呀,但上網有d話有方法但睇唔明

射了
信我。
買多隻router做AP
駁 ps4 同ipad
我就係咁,之前諗住一隻router玩F1 2017
點知會delay
但加多隻就無事。
不過...隻router都唔可以太差
平平地買隻R7000就夠
睇下你會唔會比多筆
小妹想買ps4比男朋友做生日禮物
但平時冇打開機
行咗幾間藍店 pro都係3180連一個手制
想請教下各位巴打知唔知而家有冇邊間藍店做緊優惠
藍店係專門店?
我見d game 鋪 都係賣2950
唔好貪平
利申:當年出機係去Sony shop
特許銷售點
因為我真係咩都唔識果d 平時冇打開機
所以有d擔心如果去d game舖買 會唔會被呃
2950係咪都係包一個手制呀
聽你咁講我都係去返sony shop
因為我真係乜都唔識
感激巴打
藍店一般個價都跟sony
sony 有優惠佢先有
而其他時間只會係有貴
唔多會有平

不過你買機畀男友,最好同佢溝通下,試下佢係咪想要,一陣買完佢唔想要就麻煩

利申:女友成日買d 可有可無嘅嘢,仲要成日一買就出新版,所以畀我bam 咗佢送任何電子產品畀我
睇左q&a
想問一下fifa pro club係咪都可以用共享買game呢個方式一齊玩?
有冇巴打試過
終於爆左隻真田丸
係差D副戰場
有無巴打試過係PSN 買野,扣完錢之後又退返比我

打去問信用卡佢話係PS 退比我,唔知咩料
隻game係咪到先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞