‎PS4機主討論區(22) 機係買嚟玩,唔一定要特別版

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
一般都有得set
無就跟機多
thx , 今晚try try
灣仔仲有
邊間
188 2樓藍店

屌你老母變撚咗簡體
預購個85拆原來係coupon
仲要24後先發再迫你25
至下月10内用咗佢
唔撚係掛,邊度寫?
想問下蜘蛛俠有無偷跑
預購code一向都係咁
個code可以用既時間短,而且又用唔到落ps plus/其它預購度
除非有唔會減價既dlc想買/code有效期咁岩撞正某隻game特價,否則唔係特別抵

btw個code係9月25至10月1,唔係10月10
我都訂咗兩隻
佢呢d 手法真係好垃圾
係咪已經無可能買到Ps4 hits bundle pack?
差啲中伏 好在上黎睇下
以為預購兩隻新驚都85折
想問下有冇巴打用win 10 既notebook 之後用remote play 玩PS4?

因為我之後有4個月唔係香港,諗住帶埋部ps4出國, 想買部好雞既win 10 notebook 用remote play 玩ps4 , 但驚硬件配合唔到, eg 冇獨立display card 同 sound card , CPU 唔係i5
有冇人會預購EA隻Anthem
https://youtu.be/p-nKttWT7JM
Yahoo PS Shop訂左蜘蛛主機,揀左灣仔拎
係咪7/9等自取點開就可以上去拎機?
定要等佢出email/sms通知先拎得?
通常Yahoo都要等通知 因為仲要等自取點有位
有多剩錢就買pro
有無人玩過dying light
好唔好玩? 係味而家有中文版?
有4k電視先買 pro
推到60fps都唔講?
PS4 錄影/SharePlay/RemotePlay 720P
PS4 Pro 錄影/SharePlay/RemotePlay 1080P
之前啲垃圾game鋪佬成日都講無4K mon就普通版黎清slim/舊貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞