‎PS4機主討論區(22) 機係買嚟玩,唔一定要特別版

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
當年買返黎冇耐已經換左隻Toshiba 7200 is 1TB 入去,今時今日都仲冇問題同埋冇咩彈碟
細1,2寸到LO但薄好多
同PS4個梯形設計我真係唔係好BUY
SLIM矮D個樣靚好多
想買ps4玩spiderman
而家無hdr/4k mon
請問應該買咩機好
有無話係邊到/幾時買有promotion/優惠
如果唔係呢到問請提醒
thanks
多謝大家默默嘅負皮
明白曬
想後追部5億主機,去左黃金睇好貴,邊度會平D?
舊機插外置ssd, 用碟玩係唔係都會快左?
想問下有冇用notebook 玩remote play 既巴打有經驗??

如果我做好晒所有setting , ps4插lan線, 然後將部notebook拎去第二個地方插lan 線 用remote play ,即係 notebook 同 ps4 都插lan 線 但唔係用一個地方既上網,效果點?

因為我要拎去超遠距離用remote play , 諗緊唔抬部ps4過去 ,就咁remote play 就算
玩下d 單機動作/戰略game都還可以
但連線同槍/考反應game 就唔建議
岩岩見到蜘蛛俠同梱仲有貨唔駛食炒價,即刻入左部。聽日拎機
邊度巴打
Sony on9 shop
睇你network同埋係咪用pro 機
pro機remote個畫面好d(720p->1080p)同埋順d(個人感覺
我係公司用macbook pro連ps4 pro玩,network冇問題既情況下mhw同埋helldiver都玩到
我唔係pro 機 , 會用540p
因為要去英國,唔想抬部ps4過去,咁屋企既ps4 會插lan 線,英國宿舍既notebook 會插lan 線,諗緊咁樣得唔得
SSP某直燒網有紅色機賣4100
唔加密
畀CD-ROM買晒了
屌... 唔記得
當幫我慳錢
繼續等下一款限定版推出
貓巴想要?
用緊MGS機
想換PRO機
不過唔急
我估小島隻新GAME 會有新限定機
如果貓巴想要話我知 原價俾你 如果我未放
有心啦
你賣出去搵到一千幾百買多兩隻GAME自己玩啦

Post title話係畀我自己聽:機係買嚟玩,唔一定要特別版
所以暫時有得玩都唔急換

PS: 個人除咗60年代蜘蛛俠動畫隻歌好入腦以外,唔係太好蜘蛛俠
又唔係5億機 無咩得賺啦 係見online store有得平又可以碌埋卡先訂
英國。。。。
你唸下ping time 幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞