THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [4]勇者蘭子的冒險:被狙擊的蘿莉控們

992 回覆
1 Like 0 Dislike
課2pack有5ssr果d仲唔心足既你死左佢算啦

難為有人課幾十pack一張ssr都無

好想師匠教我造人既道理....

你是指這邊這位師匠嗎

你是指這邊這位師匠嗎

你是指這邊這位師匠嗎

同佢造人會衰CP架喎...

你是指這邊這位師匠嗎

同佢造人會衰CP架喎...

問題:以下到底邊個係合法

我全部抱走thx

我全部抱走thx

師匠同幸子冇所謂

搶我個女杏的人必須死

我全部抱走thx

師匠同幸子冇所謂

搶我個女杏的人必須死

全部未成年(日本成年年齡計)

我全部抱走thx

師匠同幸子冇所謂

搶我個女杏的人必須死

全部未成年(日本成年年齡計)

智絵里向我表示16歲是可以結婚的年齡
所以杏safe
留名
比左兩次錢都係得5張ssr算唔算黑?

係 我抽一下都7 8張

課金送都送兩張啦,
即係自己抽既得3張,重有10次係免費石

應該算黑丫?

咁要睇下兩次係課幾多
參考link:
https://lihkg.com/thread/3136/page/35

當你2次都係課超得 5張ssr有幾黑 ???

我之前講得衰,1999咁。

應該話玩咁耐用免費石抽左十幾次10抽,加埋兩次課金買既ssr卡total有5張ssr。

不過自己打得衰都係潛一潛水

咁要睇下兩次係課幾多
參考link:
https://lihkg.com/thread/3136/page/35

當你2次都係課超得 5張ssr有幾黑 ???

我之前講得衰,1999咁。

應該話玩咁耐用免費石抽左十幾次10抽,加埋兩次課金買既ssr卡total有5張ssr。

不過自己打得衰都係潛一潛水

咁又唔駛潛水嘅
只要有愛,冇SSR都冇問題既(爆死經驗者的死魚眼)
同老婆一齊留名
同老婆一齊留名

真·楓P
同老婆一齊留名

巴打你
可能遲左
上面金太研巴打唔好衝動呀!!!
我才不會告訴你我在大奇蹟日多了幾多個老婆

我⋯我才不想知哩!⋯⋯不過如果你硬是要說,我就勉為其難地聽聽吧/////(矯)

我⋯我才不想知哩!⋯⋯不過如果你硬是要說,我就勉為其難地聽聽吧/////(矯)

手指沒空 不說了... 忙著給老婆練技

まゆ「Pさん你剛才說什麼?まゆ聽不清楚...一定是まゆ聽錯了..へへ...」

まゆ「Pさん你剛才說什麼?まゆ聽不清楚...一定是まゆ聽錯了..へへ...」

召喚響子支援

MAYU劈開P十八碌
之後響子再整人肉叉包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞