THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [4]勇者蘭子的冒險:被狙擊的蘿莉控們

992 回覆
1 Like 0 Dislike
即刻諗起

我都係

最尾retweet嗰啲人係邊幾個黎
法國妹 友紀 裕子 ? ? 杏 志希 春菜
中間嗰兩個認唔出
即刻諗起

我都係

最尾retweet嗰啲人係邊幾個黎
法國妹 友紀 裕子 ? ? 杏 志希 春菜
中間嗰兩個認唔出

Miku同加蓮(好似係)
Cd發賣紀念nico生放送日期已出,今次係3隻合埋左一炮過
1/31 香港時間8時

有興趣看的P記得準備好vpn同nico acc
1/31 香港時間8時

有加蓮
OK u win
1/31 香港時間8時

有加蓮
OK u win

根據往例應該有加蓮首歌試聽
有杏同埋ナナ的時點我除了看之外別無選擇
M+初見感想:頭尾game,有玩開m+的巴打要fc只係時間問題(並沒有說我能夠fc )
等睇大家fc

M+初見感想:頭尾game,有玩開m+的巴打要fc只係時間問題(並沒有說我能夠fc )
等睇大家fc

連M都未FC到,個譜正/mirror都係有D位唔就手
M+就睇你跟唔跟到個beat,表面上睇係唔難,打慣周子/毒茸應該OK
利申M+扣剩1滴血
等睇大家fc

M+就睇你跟唔跟到個beat,表面上睇係唔難,打慣周子/毒茸應該OK
利申M+扣剩1滴血

m+個人覺得啱beat過m,尤其係最後果度
等睇大家fc

利申M+扣剩1滴血

M成首歌好似怪怪地咁 唔知係咪未熟隻歌

利申M+扣剩1滴血

好認同
梗係好似有啲地方強行少左d beat或者移左位的感覺
仲有彩虹

利申M+扣剩1滴血

好認同

M+成首真係岩晒拍子,由其是中間
不過最尾真係唔識打

好認同

不過最尾真係唔識打

最尾真係要等睇人動畫
唔知有fc動畫未

好認同

不過最尾真係唔識打

最尾真係要等睇人動畫
唔知有fc動畫未

http://www.nicovideo.jp/watch/sm30468976
已經有

我M都打左3次都未FC 到
硬係有個位隻手會呆左唔識郁
明明嗰個位唔難

好認同

不過最尾真係唔識打

最尾真係要等睇人動畫
唔知有fc動畫未

http://www.nicovideo.jp/watch/sm30468976
已經有

我M都打左3次都未FC 到
硬係有個位隻手會呆左唔識郁
明明嗰個位唔難

你隻手都覺唔岩音
今次首歌的位置唔知係咪咁

唔知點解好喜歡MV這個位

加蓮hshsprpr

不知道為什麼,總覺得這系列奈緒同加蓮的口有點怪⋯⋯

不過還是乖乖俾錢

可以同好耐之前goodsmile果隻擺埋一齊
我連pro都打唔贏
其實禁實個音符最尾有箭嘴即係要點

好似烚緊我
我連pro都打唔贏
其實禁實個音符最尾有箭嘴即係要點

㩒實直到箭嘴時向該方向掃
加油
kotomin Wonder Festival 又去唱歌, 舊年佢唱到震哂

個人覺得藍原的歌唱力以imas聲優來說應該可以放在中上的位置⋯⋯
kotomin Wonder Festival 又去唱歌, 舊年佢唱到震哂

個人覺得藍原的歌唱力以imas聲優來說應該可以放在中上的位置⋯⋯
我到依家都想像唔到佢配志希係點樣⋯

我到依家都想像唔到佢配志希係點樣⋯

話說當年藍原配志希的時候係由石原親自指導佢何謂18歲的色氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞