THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [4]勇者蘭子的冒險:被狙擊的蘿莉控們

992 回覆
1 Like 0 Dislike

support
不過以前部G5升左7.0之後聲同note唔同步

岩岩由iPhone轉會Android 你講到咁都唔知更唔更新好

關左note音就冇問題

i轉an都做得出

睇哂了所以除左楓SSR外已經冇目標

講完呢句多數都唔會達到呢個目標

六萬石都抽唔到

10幾萬石

岩岩由iPhone轉會Android 你講到咁都唔知更唔更新好

關左note音就冇問題

i轉an都做得出

不過聽說用an睇mv可以唔知用什麼app來推到個resolution好高

講完呢句多數都唔會達到呢個目標

六萬石都抽唔到

10幾萬石

要聽聽我兩張ウサミン一共用了多少錢嗎?

六萬石都抽唔到

10幾萬石

10幾萬石

關左note音就冇問題

i轉an都做得出

不過聽說用an睇mv可以唔知用什麼app來推到個resolution好高

咪即係iPad 個resolution
屌點解要人更新架
屌點解要人更新架

偷緊公司Wi-Fi唔敢download

i轉an都做得出

不,我指的係可以推得靚過i系

2ch d人的教學

https://www.google.com.hk/amp/xn--zck0ab2m619xnjua.club/root-android-screenshot/%3Famp%3D1?client=safari

i轉an都做得出

2ch d人的教學

https://www.google.com.hk/amp/xn--zck0ab2m619xnjua.club/root-android-screenshot/%3Famp%3D1?client=safari

有台仔改apk可以避左cpu/gpu check強制行高resolution
不過驚比CY lock account 所以冇試過

2ch d人的教學

有台仔改apk可以避左cpu/gpu check強制行高resolution

上面果個唔駛改apk,我idog冇得試
屌點解要人更新架

You can't~ Do it~

有聲

2ch d人的教學

唔知cpu sup唔support
如果support 都可以試下
唔想搞root

唔知cpu sup唔support
如果support 都可以試下
唔想搞root

同大西巴打一齊等睇你出高質圖
屌點解要人更新架

You can't~ Do it~

有聲

終於down左
岩岩先打活動歌
master打到一半心諗:咁易既今次,有冇26呀?
之後就

最尾的右掃然後左z緊接連打果度是嗎

恰鳩隻殘廢左手
岩岩先打活動歌
之後就

恰鳩隻殘廢左手

個人覺得果度全程用右手的穩定性比較高
岩岩先打活動歌
之後就

恰鳩隻殘廢左手

我隻右手成日係關鍵時刻抽筋禁多左

恰鳩隻殘廢左手

我都試過

恰鳩隻殘廢左手

我都試過

mirror譜打,隻右手滑完z反應唔切去中間位交叉連按

恰鳩隻殘廢左手

我都試過

mirror譜打,隻右手滑完z反應唔切去中間位交叉連按

今次真係幾難
26但係感覺難過evermore

後宮王加蓮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞