THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [4]勇者蘭子的冒險:被狙擊的蘿莉控們

992 回覆
1 Like 0 Dislike
返到屋企已經無哂心機玩 求其抽下60石算
60石

奈緒好委屈你?
咩手機game都有海豹
60石

奈緒好委屈你?
咩手機game都有海豹

我想中

加蓮表示

公道講句,如果你用左每月收入的30%或以上而抽唔中目標物我會接受到你唔高興
但你現在60石SSR重要係new你同我黑臉,我諗好難有人會認同你
我什麼都沒有
我都想要nao
60石

奈緒好委屈你?
咩手機game都有海豹

我想中

加蓮表示

公道講句,如果你用左每月收入的30%或以上而抽唔中目標物我會接受到你唔高興
但你現在60石SSR重要係new你同我黑臉,我諗好難有人會認同你

sorry 我用錯表情 我本身諗住用驚訝嘅表情

我想中

加蓮表示

我知道這裡的巴打好大方,只要你表現出誠意

我想中

加蓮表示

對唔住啊 fgo課5百幾石乜都唔中
而家已經山窮水盡

而家已經山窮水盡
FGO無回報,快啲轉過黎CGSS課金會

而家已經山窮水盡

對,與其俾錢庄司,奉獻俾女神不是更好嗎!!

ちひろ女神,下次的60石我想抽中森久保

而家已經山窮水盡

對,與其俾錢庄司,奉獻俾女神不是更好嗎!!

ちひろ女神,下次的60石我想抽中森久保

難得一次成功偷渡去歐洲已經好開心
如果有機會復刻蘭子/美嘉限定 我一定奮身
fgo 我都做過歐洲難民

埃島就真係未試過
想問下5TH 抽選係邊幾隻碟
新手留名 玩唔夠1個禮拜
唔好意思 (IOS)
想問SLS點樣課金
因為我用之前係PAD用既方法課金都唔得
即係開左個日本AC DOWN完SLS再轉去香港用信用卡課
但係GAME入面禁到最後就課唔到
想問下5TH 抽選係邊幾隻碟

YPT
Evermore
Beyond the starlight
一隻碟抽一場
要記住 你唔係課金 你係出糧

班idol日日響個mon入面又唱又跳唔駛人工呀?
唔好意思 (IOS)
想問SLS點樣課金

點會 正常咁應該課到
唔好意思 (IOS)
想問SLS點樣課金

點會 正常咁應該課到

Cgss好似只係俾dl隻game個acc課(好似係)
唔好意思 (IOS)
想問SLS點樣課金

點會 正常咁應該課到

用gift card先得
唔該
咁唯有用住gift card課住先啦

點會 正常咁應該課到

我用香港acc都課到

我用香港acc都課到

救教學
要記住 你唔係課金 你係出糧

班idol日日響個mon入面又唱又跳唔駛人工呀?

但俾ちひろ落晒格

我用香港acc都課到

救教學

唔知 岩岩轉用ios果時鳩禁禁禁下就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞