THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [4]勇者蘭子的冒險:被狙擊的蘿莉控們

992 回覆
1 Like 0 Dislike
留名等睇M+全通⋯

記得唔知邊本雜誌訪問講過話遲d會實裝m+,但冇講幾時

當時玩第一次有m+的歌流星其實好驚訝,果條超速階段就算而家都唔知過唔過到

我到而家都仲係覺得M+流星係最難 第2應該係あんきら

第三四應該係サマカニtulip(個人感想)

這4首歌的m+得あんきら能夠理論接續

記得唔知邊本雜誌訪問講過話遲d會實裝m+,但冇講幾時

當時玩第一次有m+的歌流星其實好驚訝,果條超速階段就算而家都唔知過唔過到

tulip同流星未打過

暫時覺得最難M+係蟹夏,あんきら算好打

蟹夏專恰我呢啲16拍連打廢物

tulip同流星未打過

Tulip初見果時:
當你以為你終於能夠突破首歌的時候,最後的最後的DNA縲旋係會令你大叫wtf

流星係你見到,了解到要做什麼,但你要突破既係物理障礙⋯⋯佢好高傲同你講,你太慢了

tulip同流星未打過

Tulip初見果時:
當你以為你終於能夠突破首歌的時候,最後的最後的DNA縲旋係會令你大叫wtf

流星係你見到,了解到要做什麼,但你要突破既係物理障礙⋯⋯佢好高傲同你講,你太慢了

雖然由隻game 開ser玩到宜家,但係到jewel event 先開始敢打m+
手殘黨表示已經唔介意fc 呢樣野
幾時至到楓さん復刻

手殘黨仲有5首pro fc唔到
幾時至到楓さん復刻

又想引發戰爭嗎!你們這些人!(CV:鈴村健一)

Fc只係趣味的領域,唔緊要啦

覺得未全pro fc好似有種不完全嘅感覺
masters仲開始挑戰冇耐有幾首fc到但一定全fc無理故此唔太在意

杏 美嘉 Let's go happy<<無理
Magic(爭少少應得) Lunatic(只玩左1次)

Poi你好

masters仲開始挑戰冇耐有幾首fc到但一定全fc無理故此唔太在意

杏 美嘉 Let's go happy&lt;&lt;無理

Pro的話杏美嘉分分鐘難玩過m卯月同おねシン
fight

fight

PRO最難係美嘉,杏,m@gic,呢幾首係MASTER級

fight

PRO最難係美嘉,杏,m@gic,呢幾首係MASTER級
幾時至到楓さん復刻

[img]https://holland.pk/8zd7gh9j[img]

又想引發戰爭嗎!你們這些人!(CV:鈴村健一)
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/22/181546_21c47080a1455112b7a9e23a2a338594.jpg[img]

分身竟然齊,正身一張楓都無
楓2.0換限奈緒
有意PM
楓2.0換限奈緒
有意PM

法國妹+mayu1.0換限奈緒
有意PM
全部都有
楓2.0換限奈緒
有意PM

法國妹+mayu1.0換限奈緒
有意PM

五張限奈緒換一張限フレ
有意PM
全部都有

戰爭是嗎?

全部都有

戰爭是嗎?

全部都有

戰爭是嗎?

我老婆表示憤怒

戰爭是嗎?

我老婆表示憤怒

見到いおりん唔知點解諗起這幅圖

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞