THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [4]勇者蘭子的冒險:被狙擊的蘿莉控們

992 回覆
1 Like 0 Dislike
あの...有冇人會想買這本同人誌

第二個K應該係kinoko

カワイイボクと!キノコ!野球!ゾンビ!どすえ~。

上b站同youtube都有中文字幕活動劇情,岩我呢d未有機會學日文既人

kotomin Wonder Festival 又去唱歌, 舊年佢唱到震哂

個人覺得藍原的歌唱力以imas聲優來說應該可以放在中上的位置⋯⋯

咁首歌係超難唱,又上又落, d音跳完又要轉+地聲同chara聲差咁遠+第一次(?)對咁多人

咁大家係明白ge

由依係咪上得神枱, 奈央唔係用kwsm聲會唱得好好多,
NHK個陣超鐘意佢,隻ed2完全match mayu個feel

CD神級,live未聽過
master打左8次先
m+感覺都係唔會fc到
master打左8次先
m+感覺都係唔會fc到

你應該係這個post最接近全曲P的人來喎
master打左8次先
m+感覺都係唔會fc到

有神快拜
master打左8次先
m+感覺都係唔會fc到

有神快拜

數字上係啫
小梅首歌出貓先fc到

而且我覺得呢度有全fc咗但係唔講出嚟嘅人
完左lunatic show之後live parade唔知會係咩
唔通係ypt?
完左lunatic show之後live parade唔知會係咩
唔通係ypt?
應該會係新歌,未收錄過入碟個啲
唔通係ypt?

期待:新曲 / YPT
對抗:BD特典(仲有2首未收入game)
成功獲得幸子⋯⋯⋯特訓後KBYD全部去左dark side

唔通係ypt?

仲有take me take you都話會實裝
成堆歌等排期咁

成堆歌等排期咁

仲有動畫2期d歌
好想打heart voice

成堆歌等排期咁

仲有動畫2期d歌

諗諗下treasure得歌冇故事
想睇dereraji大戰derepa
按CGSS玩法睇下shabon song同nocturne都唔會係雙人⋯shabon分分鐘美嘉唔出卡

成堆歌等排期咁

仲有動畫2期d歌

諗諗下treasure得歌冇故事
想睇dereraji大戰derepa

....唔知點解我覺得飯屋同琉璃子的好友組合係冇得輸
好想睇
按CGSS玩法睇下shabon song同nocturne都唔會係雙人⋯shabon分分鐘美嘉唔出卡

個人感想:美嘉已經有2張SR,俾d機會其他人比較好

細佬覺得美穗同美嘉係雙人perfect match黎

細佬覺得美穗同美嘉係雙人perfect match黎

一樣係清純派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞