THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [4]勇者蘭子的冒險:被狙擊的蘿莉控們

992 回覆
1 Like 0 Dislike

似乎係video game方面⋯

街機...

如果係我會dog rush

追住笠拉黎打
我印象中有巴打好似係隔離轉會過黎,不宜討論笠拉

似乎係video game方面⋯

街機...

如果係我會dog rush

追住笠拉黎打

(好認真)
爭咩呀
咪又係bandai數緊你班毒撚d錢

我諗應該要用死左既表情 打到手震

表面:フフン!
裡面:死ぬ...私は死ぬ...

追住笠拉黎打

(好認真)
爭咩呀

咪臭係

(好認真)
爭咩呀

咪臭係

不用分那麼細

追住笠拉黎打

(好認真)
爭咩呀

利申鍾意ミューズ
但冇追Aqours
音驚不論攜帶街機順序都係先LL後CG嘛
同埋舊年asl
一開波就係765pro x muse
官方都笑鳩班毒撚內戰

追住笠拉黎打

(好認真)
爭咩呀

利申鍾意ミューズ
但冇追Aqours

我有睇埋水動樂
但始終都係覺得取代唔到muse

(好認真)
爭咩呀

利申鍾意ミューズ
但冇追Aqours

我有睇埋水動樂

趕人落台感覺太重
而且太少聲優

追住笠拉黎打

(好認真)
爭咩呀

利申鍾意ミューズ
但冇追Aqours

我有睇埋水動樂
兩個都無掂不過無論人設同依家人氣都覺得水動樂差妙思好遠...

第一次過到pro 級FC

你獲得了使用以下表情的權利

我諗應該要用死左既表情 打到手震

加油三個月後就會輕鬆fc pro
我就是成功的例子

追住笠拉黎打

(好認真)
爭咩呀

利申鍾意ミューズ
但冇追Aqours

我有睇埋水動樂
兩個都無掂不過無論人設同依家人氣都覺得水動樂差妙思好遠...

人設認同
但我覺得水動樂人氣都算係咁
1st live就兩日橫濱arena
或許有好惡的唔係好P
但自己對搞笑二人組好苦手

二人組?

上田鈴帆
難波笑美

的確⋯⋯
先不說外形(太陽⋯)
那兩人的漫才不是日本人的話好多時都要搵注解

上田鈴帆最主要都係造型出事

五周年果段片其實幾好 加左唔少分

(好認真)
爭咩呀

利申鍾意ミューズ
但冇追Aqours

我有睇埋水動樂

趕人落台感覺太重
而且太少聲優

我都覺得係
太快出動畫
新...

估唔到
諜報專家

追住笠拉黎打

(好認真)
爭咩呀

利申鍾意ミューズ
但冇追Aqours

本家.........
無新歌

電車

(好認真)
爭咩呀

利申鍾意ミューズ
但冇追Aqours

本家.........

寫住CG,唔計765啦

電車

卡面幾靚
而且

估唔到

千枝「・・・」

電車

卡面幾靚
而且
SSR套衫有未來感,成日都覺得佢同同組大石泉好似...

電車

卡面幾靚
而且
SSR套衫有未來感,成日都覺得佢同同組大石泉好似...

無聲組入面最想泉ssr化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞