THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [4]勇者蘭子的冒險:被狙擊的蘿莉控們

992 回覆
1 Like 0 Dislike
好奇一問 呢到有幾多巴打同我一樣場外勢
就黎又要買碟抽飛
就黎又要買碟抽飛

今次少少地買3隻算⋯⋯⋯之前買十n隻都冇次中

場内です...すみません...
就黎又要買碟抽飛

諗住買10隻就算...
就黎又要買碟抽飛

諗住買10隻就算...
入到場就得⋯最多望遠鏡
就黎又要買碟抽飛

諗住買10隻就算...

祝這兒的各位成功橫越歐洲

話時話,你們會點處理多左的碟?我會送俾frd佈教

有個LLer frd會互相交換多左的cd

諗住買10隻就算...
入到場就得⋯最多望遠鏡

Me2

想感受現場的氣氛
就黎又要買碟抽飛

諗住買10隻就算...

祝這兒的各位成功橫越歐洲

話時話,你們會點處理多左的碟?我會送俾frd佈教

有個LLer frd會互相交換多左的cd

rap 完就算
5th個page未開?
5th個page未開?

啱啱上Columbia 個網唔覺有,可能等25號YPT出左先
剛剛睇到:

1. 除左朝早講果個,笨大仲登錄左多一個商標

生·合·戰?!?!

2. 千依果然不愧是小梅聲優

係4th第一次睇真人
把聲超可愛的

係4th第一次睇真人
把聲超可愛的

太遠睇唔到真人 不過把聲真係超甜

係4th第一次睇真人
把聲超可愛的

其實都只係望大mon

係4th第一次睇真人
把聲超可愛的

其實都只係望大mon

山頂一樣

係4th第一次睇真人
把聲超可愛的

真人都超可愛
https://youtu.be/G3R-IwVCrGM

今日的太鼓合作短片:周子篇

26號放假我要loop足24小時藍原ひとみ打太鼓

26號放假我要loop足24小時藍原ひとみ打太鼓

小梅模組修正(1/19)

星期五下晝當lecture唔可以走
點解唔可以星期六搞

點解唔可以星期六搞

我都好唔明,節目排在星期五中午,d人要返工返學,即係變相叫人射波

點解唔可以星期六搞

我都好唔明,節目排在星期五中午,d人要返工返學,即係變相叫人射波
考驗你地既決心

點解唔可以星期六搞

考驗你地既決心

c3 不嬲5,6,日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞