THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [4]勇者蘭子的冒險:被狙擊的蘿莉控們

992 回覆
1 Like 0 Dislike

後宮王加蓮

教壞我老婆
乙倉究竟有聲未
乙倉究竟有聲未

乙倉已經確定左有聲,但係邊個未知,以美優等人的往例來看,起碼等番三個月至半年先會實裝落game
乙倉究竟有聲未

乙倉已經確定左有聲,但係邊個未知,以美優等人的往例來看,起碼等番三個月至半年先會實裝落game

近排有冇D注目既新人聲優
乙倉究竟有聲未

主觀希望:水瀨いのり / 大西沙織
本渡楓呢排植速上位喎

恰鳩隻殘廢左手

個人覺得果度全程用右手的穩定性比較高

我隻右手成日係關鍵時刻抽筋禁多左

我都試過

mirror譜打,隻右手滑完z反應唔切去中間位交叉連按

今次真係幾難
26但係感覺難過evermore

咁又唔覺得難過evermore,係得呢個位比較tricky,睇手速同反應以及準繩度
雖然evermore同樣係接近尾段果3連雙按+尾滑又係tricky

呢首歌中間小梅笑果part都幾陰人

後宮王加蓮

教壞我老婆

我為我老婆向你道歉
乙倉究竟有聲未

呢兩個上哂岸邊會接

後宮王加蓮

教壞我老婆

我為我老婆向你道歉

握手(キリッ)

呢兩個上哂岸邊會接

所以先話主觀希望

本渡楓都幾好,玩完某錬金少女最新個集覺得這個聲優係潛力股

本渡楓(歌唱力請google Deep Connect) ,高野 麻里佳(earphone, 本身做緊好多radio, live event)‏,高橋李依李(earphone, 但大忙人), 桑原由気(t7s), 我(hmm...t7s, 但idol感為0)

但好女仔力max
乙倉究竟有聲未

本渡楓(歌唱力請google Deep Connect) ,高野 麻里佳(earphone, 本身做緊好多radio, live event)‏,高橋李依李(earphone, 但大忙人), 桑原由気(t7s), 我(hmm...t7s, 但idol感為0)

本渡楓今季都兩個主役

恰鳩隻殘廢左手

個人覺得果度全程用右手的穩定性比較高

我隻右手成日係關鍵時刻抽筋禁多左

我都試過

mirror譜打,隻右手滑完z反應唔切去中間位交叉連按

今次真係幾難
26但係感覺難過evermore

咁又唔覺得難過evermore,係得呢個位比較tricky,睇手速同反應以及準繩度
雖然evermore同樣係接近尾段果3連雙按+尾滑又係tricky

呢首歌中間小梅笑果part都幾陰人

跟返小梅自己首歌style
明陰你
俾大和田仁美
白箱五子就齊腳

但好女仔力max

im@s 要ge 唔係藝人力咩?

好女仔力可以戰勝一切

但好女仔力max

好女仔力可以戰勝一切

好擔心佢會俾一門感染

但好女仔力max

好女仔力可以戰勝一切

好擔心佢會俾一門感染

呢個先係新人加入最大嘅樂趣
終於full combo到啦頂

終於full combo到啦頂

あんきら「つぼみ似乎被打倒了⋯⋯」
Tulip「ククク⋯⋯那傢伙在lv26四天王中都是最弱⋯⋯」
Over「被人類什麼的打敗根本就是ちひろ大人的污點⋯⋯」

恭喜你
有冇人有限志希張近鏡圖可以比me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞