THE IDOLM@STER /STARLIGHT STAGE [4]勇者蘭子的冒險:被狙擊的蘿莉控們

992 回覆
1 Like 0 Dislike

我次次坐飛機 第一件事係除鞋 舒服好多 .....

呢個真,血液循環都好d
比起坐邊間,時間比較緊要,如果冇好既時間寧願俾多少少好過(除非你可以好平坐business ok u win,business因為朋友提攜坐過一次真係好正)

利申:飛親過日本都係坐深夜時間,上去睡一覺醒就落機,都唔會太在意d服務

same 所以uo幾岩我搭

我就基本上時間差都無所謂 夠平就得
係試過一次半夜機飛東京頂唔順 明明全程一路有瞓但係下晝已經勁攰
好記得自己喺池袋sunshine city坐咗喺張梳化度諗住抖吓 結果瞓著咗

呢個真,血液循環都好d

次次都驚臭親人無除到
比起坐邊間,時間比較緊要,如果冇好既時間寧願俾多少少好過(除非你可以好平坐business ok u win,business因為朋友提攜坐過一次真係好正)

利申:飛親過日本都係坐深夜時間,上去睡一覺醒就落機,都唔會太在意d服務

係試過一次半夜機飛東京頂唔順 明明全程一路有瞓但係下晝已經勁攰
好記得自己喺池袋sunshine city坐咗喺張梳化度諗住抖吓 結果瞓著咗

其實訓得4個鐘真係唔夠

呢個真,血液循環都好d

次次都驚臭親人無除到

唔駛擔心,其實正正常常乾乾淨淨冇患什麼病都應該唔會有味既 (好似係)

其實訓得4個鐘真係唔夠

所以通常第一日plan既野都唔好太chur就perfect

其實訓得4個鐘真係唔夠

前幾日去大阪訓唔著直踩睇live真係"中下中下"咁就黎訓著

其實訓得4個鐘真係唔夠

直落踩live真係會chur 試過一上電車就訓左

其實訓得4個鐘真係唔夠

直落踩live真係會chur 試過一上電車就訓左

果日仲要踩兩場 返到酒店涼都無沖就訓左
我到底看見了些什麼⋯⋯⋯

就算你跟我說是真的也太難接受了⋯⋯⋯(いいぞもっとやれ)

想出係V

想出係V

手機果隻冇玩過,聽說係kuso game...如果有雪步的話就可能會考慮
咁多巨巨去睇live

想出係V

手機果隻冇玩過,聽說係kuso game...如果有雪步的話就可能會考慮

嘩屌
搞到我想玩
咁多巨巨去睇live

下星期的デレラジ竟然有竹達?!

一開始見kbyd以為下次活動係佢地,點知轉頭lunatic show預告出黎得幸子有份
準備好搶飛未
準備好搶飛未

冇得去的我留名睇世界大戰
準備好搶飛未

上緊公司堂一定搶唔到
不過當日放假早早去霸場外位
準備好搶飛未

上緊公司堂一定搶唔到
不過當日放假早早去霸場外位

上年搶唔到,希望今年可以
準備好搶飛未
幾時有得搶?
準備好搶飛未
幾時有得搶?

等我又㩒埋一份先,㩒到就⋯⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞