|Switch/3DS(96)|大亂鬥惡魔城/DK參戰|Overcooked2|大神|OctopathTraveler|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
係唔係話今晚出the walking dead最終章?
我PC版玩左2,係玩呢個之前仲有無野要玩
終於
30fps不了
1月11就知道架啦wor
PS2年代玩過大神
其實重駛唔駛再買呢隻大神
係咪一模一樣嘅高清版?
問題唔係正傳唔正傳, 係佢無誠意
唔好講咩野生怪升lv
剩係個3DS咁既畫質出落switch度已經好難幫得落
利申死忠都係會買

BTW其實好鐘意PKM信長, 有無得出續作
痴線特登撞10月咁 嗰陣咁多game我洗鬼玩呢隻冷飯
買solarire算
Adding New Game+ To Overcooked! 2

14 AUGUST - DKSHADOW_TEAM17

Hi everyone!

Some of the three-star chefs among you have told us you're looking for an even greater challenge, so we’re happy to tell you that we’re hard at work on a ‘New Game +’ mode. This will give you a reason to go back through all 45 levels and work to get 4 stars!

New Game+ will be coming soon and will be sharing more details as we get closer to its launch.

We hope you're up to the challenge!
初動100萬係PM正傳基本盤
LETS GO P/E如果核心玩家唔買賬冇可能推到上去
其實得原本151隻真係太少啦
雖然我知道好多人都係151廚
但問題係個班151廚基本上去到金銀就冇再玩
支撐住PM銷量既係每一代PM都鐘意既玩家
得151真係吸引力太低
始終PM吸引力在於對戰同交換
故事劇情跟本冇乜亮點
反而故事背後個設定材料仲吸引人
咁又唔好咁講
我D朋友玩過初袋之後冇咩點玩
對依隻好有興趣
我估les't go係少左核心玩家
但就係會引返唔少金銀之後就冇再玩既輕玩家
佢地會唔會買下隻les't go(都唔知有冇)冇人知
但今次銷量應該唔差
Ns 依家更用左 5.0 之後係咪之前果啲副廠 type c 轉 hdmi 線分插全部廢晒武功?
近排想係公司整多個 dock 落 mon 玩
冇 即係無晒副廠可以用 ?
冇廢到
d副廠dock我都用緊
之前見啲人係咁話用副廠 dock 一更新變晒磚
咁就無謂買
哇有啦隻amiibo!
等到我訂amiibo張單都霉哂先有
其實主要係任天堂每天更新都唔會拎d三廠dock去試,所以只要你用三廠dock都有機會係一次更新下令到部switch變磚。

點解會咁問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞