|Switch/3DS(96)|大亂鬥惡魔城/DK參戰|Overcooked2|大神|OctopathTraveler|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
SE自己唔睇好,老任又後知後覺以為中文市場無人玩
反而真心想知譯一隻驚成本大約幾多
如果有得賺冇理由唔做
Pokémon GO - 「佐藤健、はじめての交換」篇(30秒)
https://www.youtube.com/watch?v=NHotdVmS-w0
Ultimate級大消息!於8月28日登陸Nintendo Switch的《Monster Hunter Generations Ultimate》將以更新形式支援繁簡中文!
更新包預定於發售後3個月內配信,具體配信日將稍後公開。
本日配信的體驗版亦會於日後支援繁簡中文,當然大家也可以今天便先睹為快!
挑戰在DEMO內完美制霸全6種Hunting Styles吧!

立即下載體驗版:https://whatsmall.com/cart/shopping?actionType=get&id=3420

依家先做中文做咩9呀
應該係capcoin見mhw中文地區大收所以先重視中文,遲d隻洛克人11都係中文同步
咁xx有無
xx都出左咁耐點會加比你
佢想你買多次呀
之前做part time每10隻中文字1鎂
校對又要錢
翻譯公司又要賺
隨時2~3隻字就1鎂
笑死 尊狗由hot toys post到呢到都俾人當狗咁撚
雖然好撚仆街,但都會買
我以前搵開連校對但質素極差的翻譯公司都收2蚊港幣一粒中文字,要質素好一定唔平
浪費時間係隻冷飯度做乜
不了
咁即係同上面位巴打講既好似差唔多?
佢話2隻字就1US, 保守啲講我當4HKD一隻中文字
10萬字嘅稿講緊40萬?
JRPG算貴喎咁
如果唔多字嘅驚就平到笑啦
Ultimate級大消息!於8月28日登陸Nintendo Switch的《Monster Hunter Generations Ultimate》將以更新形式支援繁簡中文!
更新包預定於發售後3個月內配信,具體配信日將稍後公開。
本日配信的體驗版亦會於日後支援繁簡中文,當然大家也可以今天便先睹為快!
挑戰在DEMO內完美制霸全6種Hunting Styles吧!

立即下載體驗版:https://whatsmall.com/cart/shopping?actionType=get&id=3420

依家先做中文做咩9呀
應該係capcoin見mhw中文地區大收所以先重視中文,遲d隻洛克人11都係中文同步

capcoin想cap多次錢咋
如果得U版有又唔同save唔知買嚟做咩
11月先有 好過冇啦
哩度有無巴打係用緊 c-force 果啲 type c to hdmi ?
問題係日版xx係香港行貨喎
佢既然都係update 應該加埋落日版先合理
同埋Capcom Asia 好明顯唔跟大圍
港任d行貨game有時d野都係跟日服
例如xb2同某幾隻game要日版先有中文
Poke拳同孖車行貨都係日版
因為港任是日任直豁唔跟美任,係splatoon 果d先會代理埋美版

Capcom 之前d洛克人1+2合輯同x1+2合輯個第二集係dl code

元祖合輯第二集switch 係唯一冇實體的主機
而元祖合輯第一集明明上過3DS
但第二集又唔上埋3DS,兩部機都冇第二集實體不利任天堂機主收藏
同埋,元祖1-7同X1-3其實3DS出過VC,佢再出合輯1上3DS除左比VC版1-6平100円真係唔知有咩意義,3DS唯一玩唔到的8-10在合輯2,佢偏偏唔上3DS,明明7同8同一個引擎,VC出得7冇理由唔出埋8,然後9同10係8bit game 3DS冇理由玩唔到,總之佢出到好古怪

X合輯第二集switch 要日版先有實體
佢居然行貨比美版要你上美服dl
個行貨封面仲夠膽死唔換照出megaman
總之Capcom 好像好唔跟大圍咁
generations係咪同鬼佬玩?
不了
xx有港行版但冇中文
依家u版有中文
終極商法你係得既capcion
JRPG仲要就返世界觀嚟翻譯
又多原創嘅專有名詞
唔知會唔會再貴啲
カプコン史上初の大台を達成『モンスターハンター:ワールド』全世界1,000万本突破が正式発表!
Sony係依點就聰明,自己一早養定隊翻譯team,除左譯自家game,仲可以順手借依點吸引更多第三方。但睇返老任就真心傻,依家先發育
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞