|Switch/3DS(96)|大亂鬥惡魔城/DK參戰|Overcooked2|大神|OctopathTraveler|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
尋日已經玩緊喇
揀角色會窒一次,打完一場入返揀角色會再窒過
新入場景都會窒,地形破壞都會窒
算唔錯
音 game 打乜鬼 online
你覺得2p 可以同一個 frame 同步?
我講得正常好多就係真係正常左好多
至少quit歌依家係1秒既事
Bandi Namco話唔係GamesCom發佈,只係美/亞區發佈
對戰
好似konami果d街機咁
Switch 54,647
PS4 20,911
New2DS LL 7,872
PS4 Pro 4,932
New3DS LL 3,316
Vita 3,083
2DS 708
Xbox One 51
Xbox One X 45

五萬四咁多既
set rival ,上分之類係 ok
不過好多人諗,online 係同步一齊打囉
無線嘢,話無 delay 就一定係吹水
route + 我有,delay 0.3秒以上
Route+配65t switch用到,電腦就無試過唔清楚
Delay有得黎係可以接受,同你平時電話用65t一樣
有左藍芽出街打機又好,屋企dock打都好,方便勁多又舒服
利申Route+同65t用家
我有route+,support aptX-LL,配b&o h5同h9都無delay,so far好滿意。

亦試過無aptx嘅powerbeats 2,就明顯聲畫唔同步。唔係幾接受到...
任天堂銷量榜黎?
Ps玩家等緊3a大作
等多一個月就上返榜
去一轉日本就知 任天堂嘅野多好多
唔係話支援藍芽5.0就無delay架咩?
7月US銷售額

#1 Octopath Traveler
* = 任天堂平台未計算電子版銷量
^ = 未計算PC電子版銷量

-

Hardware
Switch #1

-
-任天堂為七月及全年表現最佳軟件發行商
-Switch為唯一平台遊戲銷售額按年上升 (+70%)
-Switch 全年軟件銷量比舊年同期上升超過一倍
Switch ~ 263k
PS4 ~ 187k
XboxOne ~152k
3DS ~ 84k
Others ~ 344k (迷你機之類)
配件?
Xbox 賣咁多
Nintendo Labo looks to become truly replayable with Vehicle Kit
https://www.polygon.com/2018/8/21/17764792/nintendo-labo-vehicle-kit-features-modes-preview
Nintendo Labo Vehicle Kit hands-on: The Toy-Cons we've been waiting for
https://www.youtube.com/watch?v=WklWCsv2V4I
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞