|Switch/3DS(96)|大亂鬥惡魔城/DK參戰|Overcooked2|大神|OctopathTraveler|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
一堆炒冷飯低b垃圾game,重要平得少少

買ps4好過,好多高質素作品久唔久就有特價,好過switch 呢部仆街機
又話完全封鎖,結果又係忍唔住偷睇我打d乜,都話你地唔捨得我架啦
怪唔之得早排你個7頭唔敢溝頭啦
原來係因為部ps4幾個月無game玩
就淨係靜雞雞負評算
都唔明點解成日話我搞事,理性少少睇下我分享d乜唔得咩?
或者睇完我既分析之後真係覺得ps4好可以放switch 買ps4呢
仲有ps4係咪廢到咁,連隻火影都拎黎j,係咪on9架你
成日j埋d垃圾game,你j下god of war都算啦
年頭j埋個19北斗神拳,加埋有無廿萬隻啊賣左?
仲有你開post果個真三八,真係ps4神game
比埋隻ngb你啦、捉到鹿都唔識脫角
見撚到你係digimon fans我真係覺得噁心
收撚柒鳩皮啦
呢度一大堆巴打都有ps4
你唔係冇錢到2部機夾埋五六千都俾唔起呀?
你想搞事嘅死出去開post啦
實有一大班反任嘅理你㗎
何必係度做埋晒啲犯眾憎嘅野
overcook2夠多人j啦,咪又係ps4都有,任豚當正係switch 獨家咁
人多銷量高就好架啦咩?聖經夠多人買啦,共產黨夠多人buy啦,咁又係咪好好呀,你都on9 既
你睇撚左你上面條link未啊
你又係咪隻隻玩哂啊
除左賣得3萬隻既人中3remastered,
子彈少女,同埋無人玩既winning,其他game全部switch有份wor
不如下星期睇下英雄學院邊個賣得好d?
不過switch贏左你條垃圾咪又係話無game玩
咁我又想問下ps4有無八方旅人,太鼓
成個夏天ps4少新game大作過switch跟本係不爭既事實黎,咁都要唔認,咁理性條撚咩
秋季ps4既天下我就認既
咪打蹈草人,邊個當switch獨有?
仲有我邊止同你傾銷量、我仲拎埋質量大作ngb出黎架
其實大家真係理性傾有咩所謂、係你條撚樣次次都指鹿為馬,
你講switch機能差,講佢三廠少,呢d事實唔會同你死撐架
但明明唔係就講成係,係又扮睇唔見,咁樣就唔該收皮啦
https://m.gamer.com.tw/acg/acgDetail.php?s=88009

數碼寶貝物語 網路偵探 駭客追憶

PS4
角色扮演
上市:2017-12-14
你唔當大把任豚當
仲有好人好者入個switch post第部主機出咩新game,你係咪on9架
咪同我講咩等switch用戶諗下賣唔賣機呢d19野啦
幾歲人啊你,講出黎唔撚好笑既
為屌而屌,咁撚樣影響一個正常既討論環境
咪咁7自私啦你
你真係覺switch無game玩咪放機囉
係咪唔知咩係digimon survive啊
Google下先啦
我又會唔會學你你去ps4 小圈子區post拉打新作switch獨佔news啊
好地地我地呢度無人搞事你就又黎搞埋d小動作
ps4點會冇太古啦
https://unwire.hk/2017/10/31/musicgame/game-channel/

炒ps4 d冷飯重夠膽講到switch 獨家咁,你真係典型厚顏無恥任豚🖕🏼
呢度d user直頭掛住我到要改用我舊名,我誠意十足正式入黎陪你地一齊討論結果受到不禮貌對待

任豚真係低質素
係咪同一個系列出親續作親叫炒冷飯啊
Ps4有無體感打啊
又有幾多人買啊
首周銷量都多過你total啦
我又會唔會笑9你三墳啊
我唔介意同你嘈足成個post
但唔該是其是非其非
如果你覺得switch太鼓係ps4冷飯咁我都可以收返手
本身難得咁耐無見你講on9野想屌9你
我邊個point講錯就講果個point
唔好唔夠人講就親開開話題
講改名又邊個扮呢度user先、自己心里有數啦你
又扮唔知啊?
搵到digimon survive未
比埋link你啦,仲po隻17年舊作,不如po埋wsc果d出黎話switch無啊

https://youtu.be/8vGzyU3tR8s

睇完未,出咩平台啊?
你都好撚鍾意我地啦
User name 抄完s_robeto 又抄直巴
咁撚厚顏無恥嘅人我都第一次見

呢度冇人歡迎你
你快撚啲死出去啦
啲# 跳得好快
你哋搞到我好想解返佢
佢咪又繼續po垃圾,睇黎做咩
原來完全封鎖左所以唔知睇緊啲咩
專基鬼節回魂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞