|Switch/3DS(96)|大亂鬥惡魔城/DK參戰|Overcooked2|大神|OctopathTraveler|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
買XB2定太鼓好
2隻都想玩,但係只可以買一隻(想一個月買1隻ONLY)
點解可以在維修中心更換的兩對joycon都在不足一個月之內又壞

之前兩對係蘑菇有事,今次兩對係左邊joycon玩玩下splatoon突然斷線,癡孖根
兩隻類型會唔會差太遠
我建議xb2先,唔係每日全職打機既話一個月都未必玩完,到下個月仲可以買埋太鼓一齊玩
但買太鼓先既話,玩足一個月太鼓
我打機係劇情向(鍾意玩劇情GAME)
但好憎打D回合制既GAME,太鼓係想同FD玩
我而家仲有隻蘑姑人玩左幾關only同埋隻連RANK都未打到既SP2
咁就更岩啦,xb2絕對係劇情rpg得黎又唔係回合制,係即時指令制,類舊以前大多數online game咁走位加放技類
xb2唔係回合制呀
回合制我都唔太好,但xb2個戰鬥系統我幾鐘意
玩完XB2, 依家玩光明之響發覺好多野都唔太掂
試過去人屋企玩,插dock嗰部會係咁斷,但其他冇事,最後明明有電視都全部人handheld/table mode
小龍咖啡美版有冇人買左?
想知評價如何
定大家都等緊行版中文?
睇返PKM新流出果5招技
神鳥同埋投擲地球真係HEA到仆街
2018年都做唔到幫隻怪度身訂造既招
仲要講緊得151隻
今集整左下集就冇籍口唔整
買tony送遊戲
同問
Rumor: New Super Mario Bros. U Coming to Nintendo Switch
https://comicbook.com/gaming/2018/08/16/new-super-mario-bros-nintendo-switch/

We have also intercepted a potential name being floated for the New Super Mario Bros. U port - ‘New Super Mario Bros. U Deluxe’. It’s unclear whether or not this could be an internal placeholder, but the recurring nature of this title among multiple Nintendo sources suggests it could be more final.

Some sources suggest that the rumored Switch release will include new content of some description

It is currently unclear when exactly Nintendo intends to release this rumored ‘Deluxe’ edition, but some sources have indicated that it could drop as early as this year.
寧願出呢隻都唔出mario maker
傳下年年頭有,未知係port定2
如果出左mario maker先,仲邊有人買呢隻

port xenoblade 就好
3000年前のドワチャッカ大陸、古代ウルベア地下帝国へ。
ウルタ皇女 優れた技術者の若き皇女
08号 豊富な知識をもつ魔神機
マリッチ 皇女につかえなにかを探す魔神機

遊び人 あそぶ、はランダムでいろんな行動をする
「ダジャレを言う」「足がもつれる」「やさしいきもちになる」「大声で歌いだす」

次々号ビルダーズ2最新情報掲載予定。
SWITCH版DQXIとビルダーズ2はまとめてお披露目会を開きそう?

http://ryokutya2089.com/archives/13102

睇黎dq11同dq builder2 會一齊講
真係垃圾
出到狗屎垃圾咁都大把人買洗乜整咁好
垃圾討論黎做乜
真係發撚緊夢
買啦,唔買都冇乜其他game玩架啦
低能人玩低能機天作之合
真係on撚9
d廢機真係特別易壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞