|Switch/3DS(96)|大亂鬥惡魔城/DK參戰|Overcooked2|大神|OctopathTraveler|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
https://youtu.be/Fzh99yoNOXI
好唔好玩自己去睇

上面堆巴打好多玩開正傳
對新版有意見好正常

而且今次係吸引輕度玩家
最大分別係捉野生怪係go玩法

可以放心去馬
重拾回憶既話我又唔太擔心出咩事
唯一不滿係捉果時無得打野生怪
其他暫時都ok
利申淨係玩過兩三代既輕度玩家
講咁多到時班任豚咪又係狗衝

利申一定會買
我見到gameplay可以騎背背龍游水,騎噴火龍飛

我已經覺得好過癮
野生冇得打,咁路邊npc可以重覆對戰?

定道館/四天王可以重覆打?

跟以前,好似得四天王可以翻打

同埋如果對戰冇經驗值,變相捉左隻新野想升lv,咪要捉野生捉到仆街
可以重覆對戰
仲正 更加吸引到我

以前路邊果班剩係可以打一次
其實睇usum咁垃圾加小小野都初動都有117萬
我覺得let's go點都有80萬up
USUM 係靠黑白2口碑呃人買
但let’s go 比USUM 耗盡晒玩家的信任
USUM 怨氣太大加上let’s go 內容又唔係特別豐富
其實無論正統定let’s go ,擺USUM 後面都仆硬街
點知佢會不會未夠一年又雙加強版
要挽回玩家信心除非佢remake DP而且要保持HGSS水準
..
嗰陣好似一早已經知 USUM 完全唔係 B2W2 嘅級數喎
利申: 因為咁冇買
蛇ching你d推論.....
佢派開膠
蛇ching係咪比屈Dee感染左
佢都唔係依家先咁啦
幾年前已經係咁
舊登已經識蛇ching
屈dee行埋一邊啦
核心玩家要早半年儲定錢食炒價入雙版本
牙蛇破解有咩新技術
Dear Chosen Undead, we are pleased to announce that the #NintendoSwitch version of #DarkSouls Remastered will be released on October 19 2018, along with the Solaire of Astora amiibo. Thank you for your kind patience.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞