|Switch/3DS(96)|大亂鬥惡魔城/DK參戰|Overcooked2|大神|OctopathTraveler|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
妖怪手錶完勝
居然對GAME FUCK有期望
NDS個個整3D個陣佢地仲玩2D
到3DS玩真3D個陣佢地玩假3D
SWITCH佢地起碼跟到人有高清,算係咁啦
明知自己技術力落後十年 ok你咪整耐啲 我唔介意等

你而家1年1作 隻隻都半桶水 你都係博執既姐 Game Fuck
最新消息好似老任有出兵幫GF,不過唔知係指今年定聽年果隻
其實點解年貨都賣過千萬既廠可以咁廢
任系咁多game gf既pkm 算係最不思進取 最食老本 最毒瘤果隻
2019正傳係垃圾既話 我應該會去齊美日台港既平台開post鬧爆去
任天堂(香港)有限公司

今天是七夕喔。好想見見那個人喔...
一年只有一次可以實現這個願望,今天真是浪漫的日子!
岩田聰一票
啲動作同USUM一模一樣喎
咁都唔屌得
好難唔垃圾,我覺得佢地連自己既方向定位都唔知係邊
SM人設既比例係偏真實向,建築物都係各有設計,唔同形狀

叻糕人設變返兒童向既3頭比,但係明明個玩法係偏向玩go班廢中
建築物講得好聽叫復古,講得難聽根本求其起舊野就當屋,都唔知係咪唔夠時間就起模求求其其
個戰鬥背景仲同2013年既XY一撚樣
哎,講到XY,明明當年吹到乜pkm都騎得,結果要而家先實現到
4個人都唔掂,打完一場斷咗又要重新開房 ,不過未試過其他有local連嘅game
大木博士RIP
帶 network switch 出嚟面聯
撒旦先生
試過4條友面連mhxx又冇咩問題

馬車1v1都係冇斷過
mhxx用電話wifi同3ds連都得
玩過巨影都市再玩絕體4 demo笑到仆街
資源回收到極點,黑社會手刀佬變左公園阿伯
試過3部機6個人玩mario kart玩左成個鐘都無斷過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞