|Switch/3DS(96)|大亂鬥惡魔城/DK參戰|Overcooked2|大神|OctopathTraveler|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Rage 2 dev looking into possible Switch version

“We’re looking at the tech on that right now, and we’re still evaluating that. We stream everything, and we’re just looking… because everything is open, everything’s available, so there’s no level loads. We are looking at that now, but we don’t know.”

https://variety.com/2018/gaming/news/quakecon-rage-2-interview-1202902688/

Bethesda真係最支持既3A大廠
行版唔係有中文?
隻龍珠beta幾好玩

不過要買的話,就再諗諗
最近冇咩野做想玩返之前買落隻火紋無雙
點知插落部機話game card error
其他game都冇事,係咪有得整/換左張game卡佢
呢2個星期用PRO制,今日返返去玩左陣MHW
PS4個手制真係好撚垃圾
粒右磨姑好似啜住左咁
重新翻譯四個字睇唔明?
pro制真係好好用,又唔怕冇電
不過xbox制正啲,個蘑菇頭手感仲好
貼英文叫人點睇
唔係英唔英文問題, 你貼條link出黎唔講係乜
一陣禁左入去搞到電腦中左毒係咪唯你是問?
插左7-8次
其他帶一d問題都冇
😭
Ps4手制唔知點解會用到手痛
Switch Pro手制又冇呢個問題
唔緊要啦呢d野唔洗拗
你繼續咁做人啦
探偵 神宮寺三郎 プリズム・オブ・アイズ
有冇人玩?未玩過呢個系列
Ps手制不嬲出名設計差會玩到人手痛
最好就Xbox
我係咪比人BLOCK左

補返, 隻GAME係V RALLY 4
Utube好似都有gameplay,好似好悶咁
睇左, D片得自己一架車, 冇其他車同你鬥快
同埋得一個咁既視點,窗外景雖然好過gear club
但黎黎去都係果d沙樹山,勁無feel
開波god最後有無買banner saga 3
咁你都記得
玩唔切啲game,未買
有無機會減價呢
特別留意你

因為尋日開post, #1 game list第一隻就係佢
等下囉 實有機會減

大把驚玩慢慢來
反而我有興趣labo vehicle kit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞