|Switch/3DS(96)|大亂鬥惡魔城/DK參戰|Overcooked2|大神|OctopathTraveler|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
你地第一日識佢咩
連火影都吹奏
論獨佔switch下半年有八方旅人 妖錶4 Pokemon Mario party 大亂鬥
ps4除左蜘蛛仔仲有咩?
其他跨平台論畫質性能xbox 高效pc完勝 仲玩ps4
你可以解封起佢底,就知佢只係個失敗者
失業一年sony終於請返佢?
na noire有無中文?
我記得隻game好似一定要買sd卡先夠位擺
記憶中無中文
正解平台 mh都係咁比人屌足10年
呢d game無中文玩毛毛咩
做咩同佢嘈
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=60596&snA=39856

【情報】台/港服 PS PLUS 2018 年 8 月免費遊戲公開
PlayStation®Plus 會員 8 月份 優惠將於 8 月 09 日開始,並於 9 月 05 日結束。

8月份免費遊戲,包括:
PS4《四海兄弟 III》,《Syberia 3》
PS VITA《刺客教條:編年史三部曲》

送埋啲廢games 仲好意思貼出黎
見到火影都吹奏拎黎j咁on9真係忍唔住
舊game重製,R星唔搞中文都正常既
我成日都諗
究竟譯一種語言要用幾多成本
我估唔會幾多, 但你可以打入全新市場, 點解D公司唔做

講到尾都係睇廠有冇心做
老任就擺明hea做
八方呢d咁多人餓既唔做
其實譯劇本咋嘛
搵幾個煙腸譯完再搵個senior oversee都得啦
八方點睇都係比人覺得似炮灰 點知咁多玩家受
點會炮灰
淺野team喺3ds時代已經受rpg玩家注目
佢地自己錯判就真
係炮灰就唔會switch發佈會拎佢來講同幫佢發行
明顯本身都無預咁多人買,所以初期出貨量偊
Sor 口誤 想講佢地自己本身完全唔睇好隻驚係賣得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞