|Switch/3DS(96)|大亂鬥惡魔城/DK參戰|Overcooked2|大神|OctopathTraveler|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Kadokawa Games will release a full Langrisser I & II remake for Nintendo Switch and PlayStation 4 with a complete overhaul of the graphics, more accessible for beginners plus additional elements not in the original games. A product presentation will be on 29 August with the official reveal.
想買隻實體黎玩 但行左好多間都冇得賣
CLS...出夠復刻未
Remake wor今次,唔係早兩日個remastered
正,不過今次人設好似轉咗人,唔用返漆原智志d畫
沙田好運有
日本eshop個啲純電愛 玩乜架 ?
佢d畫好好丁
佢d男女都好型, 幾精細,但可能唔啱宜家代人d口味
我都玩緊呢隻,呢隻好似冇實體板.
我買埋Hori個十字掣玩. 好好用
你地有冇人有玩 paladins
前幾DL 日左落黎 個感覺幾爽快
每晚打幾場先捨得訓
行左屯門 188 都唔見有
問D 店員有冇DEAD CELL
佢答我DARK SOUL 未出WO
ban die明玩嘢
等緊佢更新體感控制

29號7點生放送

會公佈發售日
已射thx
玩咩架?咩類型?
類似overwatch
PS4: 2019年3月
Switch: 2019年予定
係一開始宣布同步,臨出前兩星期前先switch版推遲2019夏,等左半年有發售日期後同時宣布ps4出1+2版,同價
暫時除左暗榮驚,好似都無邊隻真係同步
日本一都得嘅
其他一係冇份一係延遲推出
Capcom今年有switch份既都好似可以做到同步,洛克人11,骨霸冷飯合集,洛克人x合集
咁當然,比唔到你既你無份就無辦法啦
急,想問下盲目王子官方價大約幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞