創業台開張

411 回覆
12 Like 1 Dislike
個濕鳩highdip就黎畢業
戶口得5位數但肯用腦肯花時間都想創業唔做打工仔

Startup本金從來唔係最重要, 用腦花時間係基本 最好有特有專長

開始時戶口得4位數, 依家cash 7位數

Startup本金從來唔係最重要, 用腦花時間係基本 最好有特有專長

開始時戶口得4位數, 依家cash 7位數

巴打你覺得喺香港創業係咪飲飲食食之類最易做起

何以見得

咪打飛機啦
你係醒就唔洗讀HD
你個腦,閉門做車可以有絕世好橋的機會
唔洗搭路唔洗資金的機會
同中六合彩三獎差唔多
做多幾年野
見下世面先啦
留個名
利申 岩岩開始做網店賣男人野
而家搞party room 係咪都係死路一條

室內沙灘
留個名

咩男人野,我有興趣

室內沙灘

不過party room 真係做得好濫
留個名

咩男人野,我有興趣

西裝既飾物多 呔 bowtie, 呔夾 袋巾
創業撚路過留名
專幫人上貨入大陸賣野,要幫手可問我
創業撚路過留名
專幫人上貨入大陸賣野,要幫手可問我

稅?
我係飲食牌照顧問 開餐廳食肆 可以問我

add 我telegram 可能有野夾到Don95019074
近哩兩個月諗到一樣商機,做左好多資料搜集應該係有得做,最重要唔洗好大成本,想搵1-2個拍檔唔知點搵好

留聯絡傾下?無錢但肯食腦肯花時間

因為哩樣野其實唔係好難做到,講左出黎我驚會比人一個屈尾十飛起我自己搞 講多少少哩樣野係一樣好多人都需要但市面上竟然係冇既野

傾傾via Telegram
Don95019074
近哩兩個月諗到一樣商機,做左好多資料搜集應該係有得做,最重要唔洗好大成本,想搵1-2個拍檔唔知點搵好

留聯絡傾下?無錢但肯食腦肯花時間

因為哩樣野其實唔係好難做到,講左出黎我驚會比人一個屈尾十飛起我自己搞 講多少少哩樣野係一樣好多人都需要但市面上竟然係冇既野

傾傾via Telegram
Don95019074

我都有興趣不過錢唔多
有無巴打要人做設計 logo business card edm 做到都接
其實ig shop買賣流程係點?
最緊要運輸個到,得2-3個客揀邊間速遞。

仲有個網店名好難諗

Gogovan 個啲一轉號曬得唔得
Btw 其實應該地鐵站交收最經濟

仲有個網店名好難諗

毒撚唔想見人

郵局寄咪算, 你D野好重? 重既咪順豐
網店係煩個公司戶口姐, HSBC,中銀,恆生先有人用, 但要長期擺5萬

仲有個網店名好難諗

毒撚唔想見人

郵局寄咪算, 你D野好重? 重既咪順豐
網店係煩個公司戶口姐, HSBC,中銀,恆生先有人用, 但要長期擺5萬

個人戶口唔得?

利申:真係唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞