日日都笑特區護照,你班崇英撚續本BNO又有撚用咩!?

504 回覆
837 Like 67 Dislike
支那人移民英國貼BC扮真腥港人
淨係日本311包機已經收你支那護照皮啦
班友你好多睇唔度
排支那隊? 標籤晒
typo姐師兄
jer住個錯字屈人大陸人

我自己住上水架
都勁撚憎大陸閪啦
支那人, 普吉係咩地方黎?
2012年意大利郵輪協和號觸礁翻沉,幾名僥倖逃生的香港人求助中國領事館,豈料領事館不但無派人接他們,更要求他們自費坐的士去領事館,再付錢補領護照。幾年前的日本311地震,BNO持有者可以坐英國政府派出的包機返香港,使用特區護照的香港人就只好「等了又等」

普吉支國領事館好波,又贏, 厲害了
總結下
特區係垃圾就一定

但bno我覺得真心貴
仲要冇英國人既權利 好呃錢feel
不過有閒錢既 續下 保個希望囉
小學雞咩
jer住個錯字
有d人想爭都爭唔到咩仲低賤
我即刻係屋企影
點撚樣借呀師父

不過算啦 冇謂再嘈

講返正題啦
邊撚到叫普吉
支那狗好撚煩,快啲落街痾屎
隨住貿易戰 世界將會進入冷戰時代

收緊移民政策係大勢所趨
蝗國作為負責任嘅大國 被敵國政客針對係理所當然
特衰句 PRC係抹唔甩

前幾個月先有一堆蝗國公民拎住綠卡都被遣返
不過共媒緊係唔會報你聽

政府嚴打移民! 綠卡在機場被剝奪 入了籍也不放過!
http://www.washingtonchinesedailynews.com/index.php/en/dcnews/%E6%96%B0%E8%81%9E%E8%90%AC%E8%8A%B1%E7%AD%92/4090-%E6%94%BF%E5%BA%9C%E5%9A%B4%E6%89%93%E7%A7%BB%E6%B0%91-%E7%B6%A0%E5%8D%A1%E5%9C%A8%E6%A9%9F%E5%A0%B4%E8%A2%AB%E5%89%9D%E5%A5%AA-%E5%85%A5%E4%BA%86%E7%B1%8D%E4%B9%9F%E4%B8%8D%E6%94%BE%E9%81%8E.html

【針對中國人?】澳嚴查移民申請人背景 總理:盼有最優秀人才
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180717&s=10793096&a=58453114

在美拥有绿卡已不是护身符 存在这种行为照样驱逐出境
http://www.chinesenzherald.co.nz/news/education/residency-card-owner-will-be-deported/

五毛

苦等2年「參軍換綠卡」 中國科學家突然遭美軍解約 !
https://www.ettoday.net/news/20180710/1209449.htm
bno 係灰色嘅存在,有巴打分享過用bno 英國人身份係eu 落地生根。
收皮啦
領使館星期六撚會開咩

我去過東京中國領使館搞失證
d撚屌職員見到你香港人直情唔想幫你搞添呀
因為你個on9香港人身份好撚麻煩 有勁多手續做呀

根本特衰就係on9
又冇香港領事館 要痴落中國度

順帶一提
有冇人知如果係台灣唔見特衰會點
台灣冇中國大使館
低賤得過特衰護照與支那護照同一條隊 諗起都笑而不語
呢個污點你都唔想o既
能夠唔洗揸呢五粒咁柒o既星去旅行已經係我續BNO既最大理由
英國領事館啲撚樣肯ot我跟你姓
以為係普京
00後接示自己無bno
但已經幫老豆母續咗
普吉咩地方黎? 你當時渣支那護照吧! 我渣英國護照係泰國被偷即時補領緊急護照比我繼續旅程。
後面果句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞