日日都笑特區護照,你班崇英撚續本BNO又有撚用咩!?

504 回覆
837 Like 67 Dislike
有朋友唔見特區護照去過丹麥個中國大使館,個待遇同佢所形容嘅真係180度倒轉
連我係香港都要幫手打1868催下入境處FAX過去,因為朋友同我講,人地大使館職員話趕住收工喎
起底
人身攻擊
捉字失

超低質 救命

得上面位bts巴打係講野有point
原來帶綠帽
條友未比人屌普吉前仲中國中國咁叫
比人屌左就支那支那咁叫
點解會咁⋯一齊左一年零三個月⋯以為終於可以開佢苞 點知唔係處不特止 仲要比7個男人抽插過⋯ 唔係膠po。。。
屌完佢之後而家落左街食煙。。。唔知再點面對佢好。。
唔踩大陸你班友就屈人五毛架啦
普吉定布吉?
食過屎知道臭
所有種類嘅英國護照都係一樣價錢,點樣得出結論係BNO呃錢
係撚
你一睇白人就知佢乜國家咁把屁
你自己先入為主認做支那人算喇唔好屈埋人
全部東亞人共享中國榮耀
為左慳果幾百係外國有咩事唔好怨
大使館同領事館都未分到
同埋有領事館喺度唔等於佢會幫到手
有無成功續左既 應下我
一定要
但你可以試下偷雞唔搵副簽照寄
同埋英國喺布吉無正式領事但似乎有一個代表
www.mfa.go.th/main/en/information/2015/31874-UNITED-KINGDOM--(Phuket).html
係歐洲住過一排, 平時去旅行用特區護照多, 因為出境試過幾次拎bno要同一大班拎其他國家護照既人一齊排, 反而用特區護照出境就快得多。 入境就分別不大, 但間唔中有關員唔識bno要打電話問人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞