日日都笑特區護照,你班崇英撚續本BNO又有撚用咩!?

504 回覆
837 Like 67 Dislike
討論返 特區護照同bno啦1
我去亞洲多數拎支那香港

算啦 如果又唔見野要揾佢地真係中得六合彩頭獎
係好煩架
特區係可以揾中國領事
但佢地都要同香港入境傾
一定係用非CNO passport, 你一定係未試過俾人偷野/有朋友要外地緊急醫療服務
唉,老竇老母嗰時為嗰三兩日人工冇幫我同細佬排隊整bno

利申:窮人仔女 , 中曬窮人生仔啲衰嘢
我都係親身經驗返享下姐
我條女都係得支那香港個本
上次都幾煩

睇情況啦
各有各好 特區冇你地講到咁低賤
試過俾人偷passport 用英國佬個本
真心個次印象好深刻
條英國佬態度麻麻

我frd好彩揸香港 條大陸佬幾好人
不過都係睇運
我都明
保險冇包機要你自己搞係因為你冇生命危險
當你有危險佢敢唔包?賠撚死佢
當然你要死咬有得坐專機咁高級我都冇計
不過我buy 某巴打話睇地區,過兩日去課金
係香港入境處要refer去當地領事館搞文件呀,正常程序你一定要搵中國領事,因為你用得CNO 就係法律上係中華人民共和國國民

仲jer住個一個字

唔通我貼出世紙咩
英國果本金色 vs 中國本濕鳩旅行證
本金色真心幾型
仲keep住
不過好那貴 成百幾磅

我個frd個張大大隻貼住咩9旅行證
笑死
呢本野,一定被人歧視
冇你咁好氣

我咪話睇地方想揀用咩入境囉

睇下領事館數目 分怖 etc.
不過去遠程既話一定用英國架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞