日日都笑特區護照,你班崇英撚續本BNO又有撚用咩!?

504 回覆
837 Like 67 Dislike
多數得 好求其
唔係
我都唔知
正如佢地改變唔到我, 我亦改變唔到佢地
冇得強逼其他人接受自己果套
而家都係暗串2句算鳩數
時間證明一齊
已續 過期十鳩幾年,冇counter-signed
地址證明係咪一定要政府信
如果要可以點攞
領事館服務係一視同仁,不論是否BC只要你手持英國護照就能夠得到相關服務,切勿混淆視聽
繼續作野啦
BNO除左無ROA之外同BC無任何分別
吹到咩基本支援
扮中立就有公信力咩
咁我想問中國係咁老屈香港人做中國人, 你又會叫呢樣做乜?
兩者之間係無衝突
就算咩好處都無 都一定續BNO
因為寧做英國狗 不做中國人
大把人喺呢點上double standard
無錯, 就算BNO 零visa free都係咁話
因為就算用英國公民(海外)既身份去外國都高級過你中國人既身份
你去過歐洲/UK未?
我拎BNO入境UK 個職員見到我拎BNO係叫我去排UK隊
仲有歐洲全部都係排EU隊 排NON-EU要同支那人+中東人一齊排 條龍長到乜咁!
Come on~ 去外國緊係唔揸特區護照
無咩特別原因既 因為本野肉撚酸囉
我地又唔係話BNO好撚威
只係講BNO好過特衰
你衝出黎做乜鳩姐
無人扮
bno 就係 bno
你新移民/支那人可能唔知
97前香港係英屬 係英國海外領土
97前係香港出世既人自然係british nation oversea
你有你笑
我有我係歐洲用你無既bno
講起就嬲
上年去歐洲拎BNO乖乖地排NON-EU佢都唔揼印俾我
本身仲想留個印做紀念

跟住同個揸特區護照嘅fd搭內陸機
佢俾人問Visa係邊都搞咗10幾分鐘
大佬 淨係呢啲嘢都值得搞返本BNO啦
我真係唔知你入過幾多次英國境,
你你每次入英國都係排eu隊又唔洗再排過??
定你淨係去過一次咁岩個海關比你過?
我有本舊BNo , 整完之後佢會唔會收返我本野,張童年照想留返低
剪角後寄返比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞