日日都笑特區護照,你班崇英撚續本BNO又有撚用咩!?

504 回覆
837 Like 67 Dislike
咪鳩up啦
Bno戶籍終生有效
97前揸BNO過咗期好耐,續證ok?
留學、交流、移民、出入境、開銀行戶口、工作假期、報警、退稅時係英國人身份就夠。行下街食下嘢嘅話知你認為係泰國定越南人。
Ok
仲用外表斷定國籍,仲有無戇鳩咗少少?坐咗三十年啱啱放返出嚟?
係外國既香港人都試過中伏 中國係唔會理國內/港澳既人民 你死你賤 BNO有既點都要申請返
屌 好想要
咁你有咩意外就去中國領事館背靠祖國啦
咁英國讀書幾錢一年 係計本地人價定海外留學生
人地當唔當都無意思
bno國藉由英國政府承認

東亞人樣就當係chinese 都係無知嘅人先會咁諗

另外 一個人嘅身份 唔係只係由某一啲人嘅賦予 仲有自己
唔係人地話你咩 你就係咩
唔好做一個自卑嘅人
有無人老點班支那人去英國領事館拎bno?
當你海外留學生咁計
咁你去旅行,人地第一句同你講咩文招呼你? 雖然我極度討厭中國,但事實係點都好,人地都係當你係Chinese。同埋,唔洗刻意開個post用BNO去恥笑揸特區護照既人 你咁做其實同分化無分別,典型共產黨做事手法
佢應該未去過外國
講真係出面見親外國人人地都會問我from which country
因為班鬼佬根本唔識分你係韓日中
咪英文囉 你係咪去開日本韓國d shopping 地方咋
特區護照同BNO 都係旅遊護照 , 但拎特區護照啲人好鍾意串 BNO 只係旅遊護照
BB相 今年續得左 好簡單唔洗CT sign
有咩事去祖國大使館吧
好撚串
如果你俾人偷埋銀包,就更加知BNO有幾好

英國大使館緊急護照費用可以餘住先,借錢幫你買埋機票都仲得, 你返到香港匯返錢比佢就OK

相反強國大使館就No Money No Talk 先,唔想理你時更加可以拋個波比香港入境處,又或者話搵唔到你data
有冇方法check下自己有冇整過bno
老豆老母唔記得有冇幫我整bno
我97年7月前出世的
咁你仲用中移動呢啲垃圾台? 貪平定親中啊ching,講撚到自己咁高尚揸BNO 。泡狗地方留翻俾你去啦
身份證大法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞