18日北歐之旅 第一次衝出亞洲

584 回覆
43 Like 2 Dislike

我直接walk in間公司

去冰島join 過gray line tour睇極光
可惜咩都睇唔到

有無退錢

無得退架喎
都上左車去左國家公園😧

可惜咩都睇唔到

有無退錢

無得退架喎
都上左車去左國家公園😧

我上網睇過啲有話睇唔到可以退錢

有無退錢

無得退架喎
都上左車去左國家公園😧

唯有下次再睇過啦

無得退架喎
都上左車去左國家公園😧

唯有下次再睇過啦

你幾月去

唯有下次再睇過啦

你幾月去

上年二月

唯有下次再睇過啦

你幾月去

上年二月

好天都睇唔到定點

你幾月去

上年二月

好天都睇唔到定點

Tour 個導遊話full moon未必睇到

上年二月

好天都睇唔到定點

咁應該指數唔高

上年二月

好天都睇唔到定點

我上網睇 好似話初一十五都難睇到

好天都睇唔到定點

我上網睇 好似話初一十五都難睇到

無計...計漏左呢樣
下次去黃刀睇
次次睇遊記都睇到好心動
仆街
啱啱check 左遲d去睇極光係full moon至third quarter
點撚算
仆街
啱啱check 左遲d去睇極光係full moon至third quarter
點撚算

留多幾日囉😂😂
次次睇遊記都睇到好心動

冷靜
支持 我遲D都想去北歐1個月至1個半月 有無咩好推介 咩國家必去?
搭單問下
諗住坐viking line去到Helsinki,落船早上10點,想趕去機場1235飛機直飛ivalo,趕唔趕得切?
支持 我遲D都想去北歐1個月至1個半月 有無咩好推介 咩國家必去?

冰島聽聞好正
搭單問下
諗住坐viking line去到Helsinki,落船早上10點,想趕去機場1235飛機直飛ivalo,趕唔趕得切?

我怕唔得 你10點係咪一定落到船先
Helsinki 坐VR去機場要半個鐘左右 你仲要check in個啲 忟水啲

可惜咩都睇唔到

有無退錢

無得退架喎
都上左車去左國家公園😧

我都跟過 跟左三晩先睇到 不過撞正十五有月亮好光
仆街
點撚算

其實都係睇運 無得擔心

冰島聽聞好正

Blue Lagoon 落住雪由室內衝落溫泉正到hihi
😌😌
搭單問下

我怕唔得 你10點係咪一定落到船先
Helsinki 坐VR去機場要半個鐘左右 你仲要check in個啲 忟水啲

但遲一日飛就貴幾百蚊港紙一個人

無得退架喎
都上左車去左國家公園😧

我都跟過 跟左三晩先睇到 不過撞正十五有月亮好光

三晚 how much
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞