HKBUCIE同學相認區(4)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
Stat 求好既lecturer

利申: 數底好撚差

Dr chu yun Chung (除非串錯)
另外中文有叫李慶yu 啲人話ok 我想reg佢係星期二八半堂
求救 有冇人知Erica lee Kim man 定Lai Po Cheung Angel 邊個好啲

利申:gebs3011/gess3011 business ethics and social responsibility
另外中文有叫李慶yu 啲人話ok 我想reg佢係星期二八半堂

聽聞佢講書悶到嘔不過比分算鬆手嘅
見到好多師弟妹係度好滾動
利申:grad左三年,想要揀科意見可以問我,答到盡量答

有冇人理下我

vcm揀阿康啦 Iris煩到嘔

Michelle

可唔可以講下點好法
見到好多師弟妹係度好滾動
利申:grad左三年,想要揀科意見可以問我,答到盡量答

top up gpa要幾多

中左ethical

我果陣ethical攞B+ 叫唔叫爛grade
特登最後一個sem讀

邊個教 b-都算靚啦屌

睇科,你咩科先

中左ethical

特登最後一個sem讀

邊個教 b-都算靚啦屌

唔知仲有冇教

Mr. Leung Kei Yan
聽講有個古代教育既老師過在去Cie 教 ict

中左ethical

特登最後一個sem讀

邊個教 b-都算靚啦屌

我Lorraine教拎A喎 其實唔難

可唔可以講下點好法

Terrance都OK 兩個都幾有心 你問佢佢點都會教你 不過呢科上堂就點都悶架啦

睇科,你咩科先

Creative Writing
The making of HK- Kong Siu Ping
有咩意見

可唔可以講下點好法

Terrance都OK 兩個都幾有心 你問佢佢點都會教你 不過呢科上堂就點都悶架啦

係咪statistics? 推介Michelle Lee,有心教

可唔可以講下點好法

係咪statistics? 推介Michelle Lee,有心教

我記得有次dr chu有事無番 佢黎代堂 有啲concept我唔明仲幫我教多個幾鐘

中左ethical

特登最後一個sem讀

邊個教 b-都算靚啦屌

我Lorraine教拎A喎 其實唔難

傳說ethical某啲LECTURER一係A一係就C
好少B
傳說係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞