HKBUCIE同學相認區(4)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

回應呢個問題,係時候要宣傳下

[我就係新科人,社會及公共政策研究,你問我答]
我地其實有soc架,就係叫spps學會
我地除左開左個fb page: https://www.facebook.com/HKBUCIESPPSSS/
我地仲開埋IG: @spps_hkbucie

問完之後又答得你滿意
希望各位可以幫幫手LIKE/FOLLOW & SHARE

THX

副主席:「「我希望有自由,公義與愛的香港,能夠處於世上」。一道感慨,我想,香港一天未達如此,一天我都抱緊這信念。」

利申:左膠少少,但副主席係港獨撚泥

點解成個soc得男仔 你果科多唔多女

我地有....7個女仔

出到pool未

我地有....7個女仔

出到pool未

Gay pool可能出到
你地有冇裝同ocamp

回應呢個問題,係時候要宣傳下

[我就係新科人,社會及公共政策研究,你問我答]
我地其實有soc架,就係叫spps學會
我地除左開左個fb page: https://www.facebook.com/HKBUCIESPPSSS/
我地仲開埋IG: @spps_hkbucie

問完之後又答得你滿意
希望各位可以幫幫手LIKE/FOLLOW & SHARE

THX

副主席:「「我希望有自由,公義與愛的香港,能夠處於世上」。一道感慨,我想,香港一天未達如此,一天我都抱緊這信念。」

利申:左膠少少,但副主席係港獨撚泥

順祝各位恭喜發財,新年快樂,香港獨立

你地有冇裝同ocamp

同Top up一齊ocamp

我地未同top up聯繫,而ocamp我地本身諗著自己整一個,現階段就決定可能等下年有多一級yr1入泥先再整ocamp

今年整個ocamp啦
你地有冇裝同ocamp

同Top up一齊ocamp

我地未同top up聯繫,而ocamp我地本身諗著自己整一個,現階段就決定可能等下年有多一級yr1入泥先再整ocamp

今年整個ocamp啦

只能說,科科有本難念的經
話說 自己班野有兩個位係咪已經走唔到

唔會,實有機會走到
屌 今日係咪最後一次add drop?
屌 今日係咪最後一次add drop?

依家至2月1中午前最後一次

今年整個ocamp啦

一齊搞啦
Spps件tee幾靚
Spps件tee幾靚

多謝啊職員

不過其實件tee唔係我地自己設計
應該係soc sci個系同我地科主任francisca設計
8月18號果日一圍埋就sell我地買tee
咁我地都好順應咁買左

今年整個ocamp啦

一齊搞啦

有冇pm
你係top up 的social policy果邊?

一齊搞啦

有冇pm
你係top up 的social policy果邊?

不是。遲啲搵你地傾
話說 自己班野有兩個位係咪已經走唔到

唔會,實有機會走到

見到自己班有兩個空位 驚少人得濟唔比我走

咩科先,如果其他班都冇空位咁你一定走唔到,唔係嘅話其實自己班三四個空位都有機會走到
其實無論D科有幾多女,當中NDS都佔有好大比率

佔9成有啲科

佔9成有啲科

agger上個sem econ堂一班30人可以差唔多廿個nds

見到自己班有兩個空位 驚少人得濟唔比我走

咩科先,如果其他班都冇空位咁你一定走唔到,唔係嘅話其實自己班三四個空位都有機會走到

Mass com 我自己個班2個空位 調個班有5個空位 主要係驚佢少人得濟唔放我走

佔9成有啲科

agger上個sem econ堂一班30人可以差唔多廿個nds

浸大屌你 揾哂大陸人這讀 多人到佢地歧視返嚟講廣東話。 But大陸妹自己係香港實好寂莫

佔9成有啲科

浸大屌你 揾哂大陸人這讀 多人到佢地歧視返嚟講廣東話。 But大陸妹自己係香港實好寂莫

如果你係想真心同條女行落去,就唔應該係CIE搵,long D得黎帽事發生

如果你係想真心同條女行落去,就唔應該係CIE搵,long D得黎帽事發生

其實啲大陸學生住邊?係咪屋企有物業

有啲係大圍租屋

利申:上個sem啲組員講

有啲係大圍租屋

利申:上個sem啲組員講

成班女女租屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞