HKBUCIE同學相認區(4)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

Li king yiu

我都係li king yiu

我上佢堂已經係3年前既事

Killer?
屌 drop唔到游水

屌...我都係啊...

屌我夠係.......
想問聽日add drop係幾點開始
上個sem好似係5am已經開始
我想pe揀gymnastics但係今日add drop個陣搵唔到有點解會咁我唔想上柔力球
我想pe揀gymnastics但係今日add drop個陣搵唔到有點解會咁我唔想上柔力球

嗰呀sir 話佢剩係教s 啲人 得s 有班

Li king yiu

我都係li king yiu

我上佢堂已經係3年前既事

Killer?

我諗唔係,我個人覺得佢俾分松

無知一問 咩係s?
讀咗2年Asso聽返嚟都係PE最難add drop
所以大家唔好咁腦定

無知一問 咩係s?

S人都唔知 追下post先啦
讀咗2年Asso聽返嚟都係PE最難add drop
所以大家唔好咁腦定

唔想游水啊 F撚硬
路過想知 CIE老師講書係咪都係用英文講?
Add drop 兩科交換時間有冇可能
路過想知 CIE老師講書係咪都係用英文講?

係 大把鬼佬阿Sir 有啲科係本部講師

無知一問 咩係s?

得閒去圖書館 你就知咩係S人
今年想去CIE 有冇咩忠告俾我
其實有冇話第2邊ASSO好
你地用過來人身份講下啦 thxxxxx

無知一問 咩係s?

最嘈果班就係佢地

不了。。

不了。。

是不要來的意思嗎?

不了。。

是不要來的意思嗎?

第一個sem 6科得一科主科

不了。。

是不要來的意思嗎?

屌奶呀咁讀咩書
其他ASSO點?
But anyway thxxxx

無知一問 咩係s?

最嘈果班就係佢地

垃圾

最嘈個班知道啦
但係sem1 add drop個陣都見到有gymnastics揀點解sem2就唔見
唔只gym 我sem1見到有swimming揀 今朝連swimming都唔見有

是不要來的意思嗎?

屌奶呀咁讀咩書
其他ASSO點?
But anyway thxxxx

可以講嘅就係 依家比心機讀書

最嘈果班就係佢地

垃圾

最嘈個班知道啦
但係sem1 add drop個陣都見到有gymnastics揀點解sem2就唔見
唔只gym 我sem1見到有swimming揀 今朝連swimming都唔見有

係咪想游水 我比你 我唔撚想游
屌 drop唔到游水

Ching 聽日五點半轉去跆拳道(星期五八半堂)
我想要游水堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞