HKBUCIE同學相認區(4)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
Essentials of information management technology
- Chan King Wo Paul 好定 Ho Kwok Wai Desmond教得好
同埋 Eng academic writing 有無咩好人選推介

eaw人選同上,仲有想問public speaking semy 掂?

Semy係教普通話 要似好假的肥仔 不過都易讀

千其唔好bernie
有冇人識佢

https://www.instagram.com/_vincentlau/

佢之前讀喇沙

做咩

eaw人選同上,仲有想問public speaking semy 掂?

千其唔好bernie

點解唔好bernie?
聽日有游水堂 仆街
係咪要帶泳褲
如果Year Two GPA3.9
但得5條2 會吾會有三大?

千其唔好bernie

點解唔好bernie?

啲人話佢系丫 killer 泥架
我哥陣有個fd就系得呢一科爛grade 得A- 其他A
你覺得系咪killer?
我個人就覺得佢勁好
Essentials of information management technology
- Chan King Wo Paul 好定 Ho Kwok Wai Desmond教得好
同埋 Eng academic writing 有無咩好人選推介

千其唔好bernie

師兄喇沙架,乜喇沙仔輕誤導人架?
聽日開sem啦

千其唔好bernie

點解唔好bernie?

啲人話佢系丫 killer 泥架
我哥陣有個fd就系得呢一科爛grade 得A- 其他A
你覺得系咪killer?
我個人就覺得佢勁好

A-都叫爛grade可以收皮
聽日有游水堂 仆街
係咪要帶泳褲

我都有
唔識游水點算

我都係星期一上,add drop調硬
已決定走堂
唔想番學啊
聽日有游水堂 仆街
係咪要帶泳褲

我都有
唔識游水點算

我都係星期一上,add drop調硬
已決定走堂

我都係游水 不過唔係聽日
調撚硬
唔想番學啊

唔好翻 走撚晒佢
唔想番學啊

唔好翻 走撚晒佢

咁就仆街啦
又要開始add drop
GPA 3.85, business科,dse英文3咗,有冇機會year 1升UGC...
求師兄帶路

hi
係咪9.30 add drop
eng writing ~li king yu Terrance
Chinese ~chan ngan shuen

有無伏
係咪9.30 add drop

yeah
🙄
GPA 3.85, business科,dse英文3咗,有冇機會year 1升UGC...
求師兄帶路

hi

應該知你邊個

我Lorraine教拎A喎 其實唔難

傳說ethical某啲LECTURER一係A一係就C
好少B
傳說係咁

ethical Arthur
,佢見你唔係好明,放break果陣會主行埋黎問你o唔ok

上個sem B+

Arthur
上個sem A
已準備好add drop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞