HKBUCIE同學相認區(4)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
成功用二千買ielts 經驗

咁慘情

考完覺得已死
各位巴絲打 我想問year 2 報non ju洗唔洗再考ielts
希望sem 2識到靚女
Top up都要ielts 6.5?
無咩Topup人嘅

唔使
但如果你dse英文2左嘅話最好考
因為佢會要dse 2既人上額外嘅英文堂
(我唔知係咪科科都係咁)

唔使
但如果你dse英文2左嘅話最好考
因為佢會要dse 2既人上額外嘅英文堂
(我唔知係咪科科都係咁)

我寧願有得上額外英文堂
我考親英文都幾乎唔合格咁制,分分鐘比我考ielts考十次未有6.5
想問President honour roll係咪有獎學金?

冇嫁
想問President honour roll係咪有獎學金?

冇嫁

屌 等我仲開心左陣

報scholarship好過啦 不過好似過左期

屌 等我仲開心左陣

屌 過左定未過好等錢洗 仆佢個街3.68都冇錢收

下 我果陣3.6咁上下都有錢收 係咪你科啲人太勁
好似每科top 10%先有SPSS個三萬蚊

駛唔駛申請?定佢好似入學scholarship咁自己派?
第一個sem gpa唔好
黎緊努力翻仲有無機會上比ugc/topup?
第一個sem gpa唔好
黎緊努力翻仲有無機會上比ugc/topup?

有幾唔好
唔通1.0都話追得返?
Top up野雞2.3都有人收(好似係)
By top up你預要3

要申請 據我所知 每學年第一個sem就要申請

佢睇成年定一個個sem?

仲有無得申請
利申 窮撚

cgpa啦我諗

仲有無得申請
利申 窮撚

我2013年已經grad左啦 你地自己留意下啲email或者poster啦 好似上個sem就dead
咁多位cie巴打 想問下有冇人知bu film其實洗唔洗交portfolio 如果要交係咪會sd email提你?

唔該曬咁多位巴打
咁多位cie巴打 想問下有冇人知bu film其實洗唔洗交portfolio 如果要交係咪會sd email提你?

唔該曬咁多位巴打

打返cie問啦
求appeal 成功率有幾多
求appeal 成功率有幾多

答唔到你 你睇下呢到有冇year2/職員幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞