HKBUCIE同學相認區(4)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

同佢地傾下計就得 最好大肚有hkid

講咁耐 圖呢

冇圖啊我成日都想偷影佢但係都唔夠薑(雖然我係女人但係我都驚俾人標籤係變態)連佢WhatsApp icon都冇出樣

你係咪nds

你都痴撚線,我係香港出世長大考dse入嚟講廣東話嘅香港人

冇圖啊我成日都想偷影佢但係都唔夠薑(雖然我係女人但係我都驚俾人標籤係變態)連佢WhatsApp icon都冇出樣

你係咪nds

有冇同學溝

你係咪nds

有冇同學溝

求介紹

你係咪nds

有冇同學溝

你係咪nds

有冇同學溝

求介紹

點樣介紹

有冇同學溝

求介紹

點樣介紹

我溝你
[警已報]今日有大陸蝗親戚上嚟屋企拜年2
https://lihkg.com/thread/99868/page/18?ref=ios

幫手spread 謝謝

求介紹

點樣介紹

我溝你

話俾訓導知

求介紹

點樣介紹

我溝你

話俾訓導知

話嚟都嘥鳩氣 根本溝到唔知點溝

求介紹

點樣介紹

我溝你

話俾訓導知

話嚟都嘥鳩氣 根本溝唔知點溝
無聊問下,有冇 debate club同學?可唔可以話我知點解要用 "thisav"黎遮住楊岳橋對眼?
無聊問下,有冇 debate club同學?可唔可以話我知點解要用 "thisav"黎遮住楊岳橋對眼?

ThisAY黎架喎

柒左唔好推

ThisAY黎架喎

柒左唔好推

柒到自己都笑

ThisAY黎架喎

柒左唔好推

柒到自己都笑

頂你

ThisAY黎架喎

柒左唔好推

柒到自己都笑

頂你

職員自己本身睇得多
add drop 幾時完? 幾時係最後一次add drop 申請
add drop 幾時完? 幾時係最後一次add drop 申請

依家至2月1號12點前

依家至2月1號12點前

夜晩12點 or 中午12 點 ?

咁我係2.1號 洗唔洗5.30起身鬥快add drop ,定係我已經遲咗:~(

依家至2月1號12點前

夜晩12點 or 中午12 點 ?

咁我係2.1號 洗唔洗5.30起身鬥快add drop ,定係我已經遲咗:~(

中午十二點
其實你已經遲咗,27號中午十二點至2月1中午十二點啲add drop申請係2月1下晝一齊公佈

柒到自己都笑

頂你

職員自己本身睇得多

係咪番工成日上

頂你

職員自己本身睇得多

係咪番工成日上

見過同學仔係5樓出面部電腦上

職員自己本身睇得多

係咪番工成日上

我記得好似有張圖

係咪番工成日上

我記得好似有張圖

張圖我都記得我睇過

思想污蔑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞