HKBUCIE同學相認區(4)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

有2日day off都無用,要禮拜三走番黎聽talk =_="

我都係 又係星期三off 但係要wpdp
Btw 用高登icon唔用 走去用表情符號 屌你

順手得濟,平時都係用開Emoji,用番表情符號囉

唔好咁順手啊 好易就出事

有2日day off都無用,要禮拜三走番黎聽talk =_="

我都係 又係星期三off 但係要wpdp
Btw 用高登icon唔用 走去用表情符號 屌你

順手得濟,平時都係用開Emoji,用番表情符號囉

唔好咁順手啊 好易就出事

不過表情符號真係有依隻
mathematics in everyday life
Dr. chu gun chung 好唔好?
同埋呢科exam會唔會好難?
我reg嗰陣on99走去reg everyday 之後先知stat好讀好多 但係呢幾日add drop我嗰班少人得制drop唔走 依家好淆
仆街 drop 唔到乒乓球
我reg嗰陣on99走去reg everyday 之後先知stat好讀好多 但係呢幾日add drop我嗰班少人得制drop唔走 依家好淆

真絲

應該係chu yun Chung 佢好好啊

Stat唔係易咩

過度3都仲話有機會追既 唔好灰心

明天會更好

GPA 1.75看化未來

有個1.62係呢個post 做咩姐你地

過度3都仲話有機會追既 唔好灰心

明天會更好

GPA 1.75看化未來

你係威猛既

我先係1.62嗰個

你係威猛既

我先係1.62嗰個

咪係 唔係我囉

你係威猛既

我先係1.62嗰個

咪係 唔係我囉

你幾多
想問下本部上堂個科APSS
係唔係就摺?
點解校網話d資料只適用卡1617入學

聽講今年最後一屆
佢ASSO開多科SOCIAL POLICY好明顯就係想取代佢
同埋呢個PROG.好似幾食DEPT.錢
所以摺左佢

我先係1.62嗰個

咪係 唔係我囉

你幾多

我3.1
問多次 教commu既mandy同anna如何

Anna yuen?今年比佢教mass comm.
比佢教完再答你

Btw,佢自稱係killer 不過我覺得上堂係認真 專心嘅應該冇事
如果add drop 顯示出黎得0個位, 咁add drop仲有無機會?
問多次 教commu既mandy同anna如何

Anna yuen?今年比佢教mass comm.
比佢教完再答你

Btw,佢自稱係killer 不過我覺得上堂係認真 專心嘅應該冇事

mandy尋日上左佢堂,幾歡樂
如果add drop 顯示出黎得0個位, 咁add drop仲有無機會?

有人drop就有機,冇人就冇機

聽講今年最後一屆
佢ASSO開多科SOCIAL POLICY好明顯就係想取代佢
所以摺左佢

呢科asso根本就唔應該存在
有實習但係無社工牌
聽講得好少人升得返BSW

聽講今年最後一屆
所以摺左佢

有實習但係無社工牌

一屆少過10個
印象中上屆得8個
同埋如果要呢科上BSW就一定要Full cert
聽講就算爆GPA但無Full cert都入唔到(聽返嚟)

聽講今年最後一屆
所以摺左佢

有實習但係無社工牌

聽講係cie最多升到UGc 起馬十幾個
有冇人今日番左學
有冇人今日番左學

我呀
有冇人今日番左學

我呀

自製day off
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞