HKBUCIE同學相認區(4)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

如果你係想真心同條女行落去,就唔應該係CIE搵,long D得黎帽事發生

其實啲大陸學生住邊?係咪屋企有物業

有啲係大圍租屋

利申:上個sem啲組員講

租第一城

有啲係大圍租屋

租第一城

有冇人上過大陸同學 佢地好寂莫

Mass com 我自己個班2個空位 調個班有5個空位 主要係驚佢少人得濟唔放我走

咩意思 係咪真係走唔到

Add drop好似就完

有啲係大圍租屋

租第一城

好想上佢地

租第一城

好想上佢地

有冇人識過佢地

租第一城

好想上佢地

有冇人識過佢地

做過groupmate算唔算識
今年yr1有條長腿

好想上佢地

有冇人識過佢地

今年yr1有條長腿

有冇問過佢哋住邊 有冇俾香港男溝

聽講今年最後一屆
佢ASSO開多科SOCIAL POLICY好明顯就係想取代佢
同埋呢個PROG.好似幾食DEPT.錢
所以摺左佢

social policy學生here
正確泥講我地果科叫social and public policy studies
你地有冇裝同ocamp

回應呢個問題,係時候要宣傳下

[我就係新科人,社會及公共政策研究,你問我答]
我地其實有soc架,就係叫spps學會
我地除左開左個fb page: https://www.facebook.com/HKBUCIESPPSSS/
我地仲開埋IG: [url]@spps_hkbucie[/url]

問完之後又答得你滿意
希望各位可以幫幫手LIKE/FOLLOW & SHARE

THX

副主席:「「我希望有自由,公義與愛的香港,能夠處於世上」。一道感慨,我想,香港一天未達如此,一天我都抱緊這信念。」

利申:左膠少少,但副主席係港獨撚泥

順祝各位恭喜發財,新年快樂,香港獨立

香港獨立

好想上佢地

有冇人識過佢地

今年yr1有條長腿

粗重嘢等我嚟做

今年yr1有條長腿

粗重嘢等我嚟做

好多好似雞

好想上佢地

有冇人識過佢地

今年yr1有條長腿

我識有D就住第一城,有D就沙田圍

今年yr1有條長腿

粗重嘢等我嚟做

好多好似雞

唔識化妝化到勁濃姐

今年yr1有條長腿

粗重嘢等我嚟做

好多好似雞

法官大人

好想上佢地

有冇人識過佢地

今年yr1有條長腿

有啲住沙田,觀塘都識有,長腿住九龍塘

今年yr1有條長腿

有冇約過佢哋去玩 或者同佢哋拍過拖

今年yr1有條長腿

我想要長腿

我想要長腿

個個170up

我想要長腿

個個170up

比我上一次ok?

我想要長腿

個個170up

比我上一次ok?

同佢地傾下計就得 最好大肚有hkid

個個170up

比我上一次ok?

講咁耐 圖呢

今年yr1有條長腿

有冇約過佢哋去玩 或者同佢哋拍過拖

個個170up

比我上一次ok?

講咁耐 圖呢

冇圖啊我成日都想偷影佢但係都唔夠薑(雖然我係女人但係我都驚俾人標籤係變態)連佢WhatsApp icon都冇出樣

講咁耐 圖呢

冇圖啊我成日都想偷影佢但係都唔夠薑(雖然我係女人但係我都驚俾人標籤係變態)連佢WhatsApp icon都冇出樣

你係咪nds
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞