HKBUCIE同學相認區(4)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
有無巴絲讀過GECR2001 好驚係伏

係咪中文? 定我記錯
收皮啦成班asso 仔 ,得浸大學生先有資格開post ,Asso 仔學人開post ,笑大人哋個口

你都係asso
無知已grad一問 Eng lit好似全世界都要讀 好似除左visual art可以揀其他
0空位係咪一定唔得?我想調嘅section都full左

pe?多數都0

冇人捉? 我咁樣唔算矯枉過正掛

係咪中文? 定我記錯

係啊 中文 見其他都好似唔岩心水
由其科生與死 啲人又話伏又剩
揀科中文讀下
求public speaking A- 嘅方法 利申 :唔識putonghua
求public speaking A- 嘅方法 利申 :唔識putonghua

F啦

係咪中文? 定我記錯

係啊 中文 見其他都好似唔岩心水
由其科生與死 啲人又話伏又剩
揀科中文讀下

你當ethical 死架

F啦

屌你30%
教commu既mandy同iris有冇評語

上左一堂iris 個人都ok 有無人講下佢評分點樣?
0空位係咪一定唔得?我想調嘅section都full左

pe?多數都0

冇人捉? 我咁樣唔算矯枉過正掛

五你老母
字都唔識
有冇人知道SF Degree Human Resources/Marketing 收非CIE 學生 gpa幾多?

比次機 swimming都唔得.....
收到cie interview
Interview 個時有啲咩嘢要注意?
有冇gecr2001-59嘅巴絲想轉去其他section架 我今朝見仲有一個位都唔得(明明我個班得兩個空位)
2日都drop唔撚到籃球

你星期幾?

星期五230 section 51

我都係

真係有人add 3科成功咗

這些機會...

係咪s人有特權

下,又係佢地調到三科呀

我想add籃球喎巴打

這些機會...

係咪s人有特權

下,又係佢地調到三科呀

好似唔係s人

係咪s人有特權

下,又係佢地調到三科呀

好似唔係s人

有個s人調到兩科 仲要有一科係本身少人都走到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞